NOVOST

Mark Zebra za pesem izbral slovenščino namesto španščine

Mladi glasbenik Mark Zebra je posnel drugačno pesem.
Fotografija: Skladbo in videospot so posneli po izteku karantene, v času bivanja doma pa so poskrbeli za vse predpriprave. FOTO: ARHIV IZVAJALCA
Odpri galerijo
Skladbo in videospot so posneli po izteku karantene, v času bivanja doma pa so poskrbeli za vse predpriprave. FOTO: ARHIV IZVAJALCA

Vse prodornejši slovenski glasbenik mlajše generacije Mark Zebra si je letošnje leto za rojstni dan podaril kar novo pesem. Pri skladbi z naslovom Vitamin je tudi tokrat sodelovala že ustaljena ekipa z Rokom Lunačkom in Krešimirjem Tomcem na čelu.

»Lahko rečem, da smo dobri prijatelji, ki razumemo drug drugega, zato snemanje v studiu poteka zelo zabavno, hitro in sproščeno. Mislim, da se vse to odraža pri končnih izdelkih,« je povedal Mark. Svoje je naredil čas, ki ga je imel zadnje mesece več, saj je sklenil, da naredi malce glasbene spremembe. Nova skladba je namreč tudi novi Mark.

»Pesem se je med ustvarjanjem nenehno spreminjala. Bilo je nekaj več vložkov v španskem jeziku, vendar smo se na koncu odločili, da ga pustimo le za konec, pesem pa v celoti ohranimo v slovenskem. Bolje zveni, saj je slovenščina moj materni jezik. Le ob zaključku pesmi lahko v španščini slišite glas mojega dobrega prijatelja s Kube Orsona Reyesa, ki živi v Sloveniji že več kot 15 let. Velikokrat sodeluje pri glasbenih vložkih, saj ima dobro in specifično barvo glasu. Vitamin je precej drugačna pesem, kot smo jih bili vajeni pri meni doslej. Verjamem, da jo čaka lepa prihodnost, res smo se potrudili, celotni ekipi kapo dol,« pravi o novi skladbi. Sicer pa mu vitamini niso tuji, saj redno skrbi za kondicijo in zdravje. 



Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije