POLKA

Lovec na dekleta Ansambla Prava stvar

Imam te v načrtu je naslov nove polke mladega dolenjskega ansambla. Fant vrtnari okrog hiše dekleta, da bi ga ta opazila, a vse ne gre gladko.
Fotografija: Ansambel Prava stvar s ta pravo polko Imam te v načrtu. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Ansambel Prava stvar s ta pravo polko Imam te v načrtu. FOTO: osebni arhiv

Mladi petčlanski Ansambel Prava stvar letos praznuje dve leti delovanja in prihaja iz okolice Novega mesta. Poslušalci so jih lepo sprejeli, udeležili so se že nekaj festivalov, med drugim odmevnega natečaja Volkswagen špila.

»Organizatorje lahko pohvalimo, saj so dogodek izpeljali na res visokem nivoju. In prav na tem festivalu smo premierno predstavili polko Imam te v načrtu avtorjev Roka Zupančiča in Igorja Pirkoviča, z njo smo po oceni komisije prišli v ožji izbor finalistov,« so veseli fantje in dekle, ki skladbo zdaj predstavljajo širši javnosti, saj so zanjo posneli videospot.


Ta je nastal v sodelovanju z videoprodukcijo RoxPro Production, ki je pod taktirko Roka Maverja poskrbela za res lep izdelek. »Sicer pa pesem opisuje fanta, ki je bil svoje čase pravi lovec na dekleta, pri eni pa se mu zalomi in je ne more omrežiti. A fant ne obupa in v njem še vedno tli želja, da nekega dne osvoji tudi tisto dekle, ki si jo res želi.«

Člani ansambla so glavni vlogi zaupali Blažu Brudarju in Vesni Hauptman, oba sta se odlično odrezala. On vrtnari okoli njene hiše, da bi ga le nekako opazila, a vse ne gre tako gladko ... Kako se je izšlo, če se sploh je, pa si oglejte sami. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije