VREMENSKA NAPOVED, KOT JE ŠE NI BILO

VIDEO: Ups, kakšen kiks, naši vremenarki ušlo: V pi*** ma***

Objavljeno 29. marec 2019 09.26 | Posodobljeno 01. april 2019 16.03 | Piše: T. V.

Na Planet TV so pojasnili, da so pomotoma predvajali vajo vremenske oddaje.

Ajda Mlakar. FOTO: posnetek zaslona
Bralec Jernej nam je posredoval posnetek in ga opremil z naslovom: Vremenska napoved, kot je še ni bilo. Jernej je v četrtek zvečer namreč gledal oddajo Danes zvečer na Planet TV in si ogledal še vreme, saj rad pogleda predvsem simpatično vremenarko Ajdo Mlakar.

Ajda pa očitno včeraj ni imela najboljšega večera, saj se ji je ob koncu vremena pripetila manjša napaka, ki pa jo je povsem vrgla iz tira, tako da je sledilo še nekaj sočnih kletvic, čeprav naj bi oddaja potekala v živo. Naknadno so iz Planet TV sporočili, da je prišlo do tehnične napake in da so pomotoma predvajali vaje za oddajo.

»Hvala za nocoj, jutri bom z vami moj prijatelj iz … o, fak, ne morem … prijatelj in sodelavec … jaz se opravičujem. U pi*** mater Bojč. Hotela sem ga napovedati, ker vem, da mu dogaja,« se je pogovarjala s prisotnimi v studiu. »U pi***. Mlakar, raje bodi tiho, če nimaš kaj pametnega za povedat,« je dejala v smehu. Potem ko slike že ni bilo več, pa se je še vedno slišal Ajdin glas, ko je rekla: »Sem vas pa vsaj malo nasmejala
 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji