VOLITVE 2022

Ste slišali, kaj se je Luka Mesec dogovoril z voditeljico? »Kot samski težko zavrnem takšno ponudbo«

Pri Avdiću je povedal tudi, da je samski, da redno hodi v gledališče in igra tenis.
Fotografija: Luka Mesec, koordinator Levice. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Luka Mesec, koordinator Levice. FOTO: Voranc Vogel

V zadnji oddaji Znan obraz želi tvoj glas na Radiu 1 je Denis Avdić tokrat gostil koordinatorja Levice Luko Mesca. Ta se je najprej odzval na včerajšnje kaotično soočenje na Televiziji Slovenija, ki ga je protestno zapustila polovica povabljenih.

»To ni bilo soočenje, bil je kolaps. Težava ni samo v RTV, takšne nesposobneže, kot je Igor Pirkovič, so nastavili povsod po državi, vključno s pošto. Samo poglejte, kaj se je zgodilo s pošiljanjem glasovnic v tujino,« je dejal Mesec. Vse skupaj, vključno s padcem Zmaga Jelinčiča, se mu je včeraj zdelo komično, po prespani noči pa ugotavlja, da je pravzaprav situacija zelo žalostna.

image_alt
Zmago Jelinčič Plemeniti: Boli me koleno, ampak slišalo se je huje, kot je bilo

Med odgovarjanjem na vprašanja Jane Morelj je Mesec razkril, da so mu všeč ženske, ki so pametne. »Zelo mi je všeč tudi, če je duhovita,« je pomenljivo odvrnil voditeljici, a se nato hitro znašel v zadregi ob vprašanju: »Blond ali temne?« Povedal je, da je očitno že splošno znano, da pada na svetlolase. »Ko sem pri svoji zadnji partnerici prespal za Bežigradom, me je starejša gospa, ki sem jo srečal, vprašala, kaj počnem tam. Povedal sem ji, da sem bil pri dekletu. In vprašala me je, ali je blond. Očitno je prepoznala moj tip ženske.« Z Moreljevo sta se sicer ob koncu oddaje dogovorila, da gresta skupaj na Pot ob žici. »Zdaj, ko sem samski, težko zavračam takšne ponudbe,« je dejal.

Sicer pa je Mesec povedal tudi, da redno hodi v gledališče, športa ne spremlja, se pa z njim redno ukvarja: zjutraj telovadi, dvakrat na teden igra tenis.

Boscarol ga ne bi vzel na letalo

Mesec je razkril tudi, da jih bo v primeru, če bodo šli v koalicijo, zanimalo tudi kulturno ministrstvo, vendar pa tega položaja ne bi prevzel sam. O potezah Levice v času vlade Marjana Šarca je povedal, da so koalicijo zapustili, ker enostavno ni bil sprejet nobeden od njihovih predlogov, a če bi vedeli, da Šarec razmišlja o odstopu, bi se morda stvar še lahko obrnila. Ob razkritju Avdića o tem, kaj si o njem misli poslovnež Ivo Boscarol, pa je bil nadvse presenečen. Radio je želel Mescu pripraviti darilo – polet s Pipistrelovim letalom, vendar pa Boscarol ni bil za to, ker da bi moral biti potnik na letalu 'čist' in ne kaditi trave. »Kakšen zagrenjen človek,« je bila Meščeva prva reakcija. Dejal je, da ne ve, po čem sklepa, da ni čist in da bi brez slabe vesti šel na test drog. Je pa priznal, da kdaj pokadi 'travo', a hkrati opozarja na posledice rednega uživanja.

image_alt
Imamo odgovor, ali je Luka Mesec samski

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije