KDO BO KOGA

Ste slišali, kaj je poslanec SDS v parlamentu razkril o Tini Gaber, partnerici Roberta Goloba?

Poslanec SDS Zvonko Černač je razkril, čigavo bivše dekle je Tina Gaber. Gre za razvpitega podjetnika, ki se oglašuje na oglasnih panojih.
Fotografija: Robert Golob in Tina Gaber. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Odpri galerijo
Robert Golob in Tina Gaber. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

V državnem zboru je v četrtek potekala izredna seja, ki se je začela ob 12. uri. Na dnevnem redu je bila razprava o boju proti korupciji, ob tem pa so v hramu demokracije s prsti kazali drug na drugega. 

Omenjen je bil Rok Snežič, ki ga povezujejo z Janezom Janšo in ki se je z oglaševalskih panojev hvalil, da odpira vrata v državna podjetja (na koncu se je pojavil tudi v domnevni aferi s podkupovanjem, da bi neko podjetje prišlo do posla na Darsu).

In če ima navadno opozicija veliko povedati o Snežiču in povezavah z Janšo, ga je poslanec SDS Zvone Černač povezal s samim vrhom Gibanja Svoboda oziroma s partnerico Roberta Goloba, Tino Gaber

image_alt
Prizadeta Tina Gaber prekinila molk: O meni pišejo tiste zares najhujše laži

»In potem poslušamo danes tukaj o gospodu Snežiču na nekih plakatih iz januarja letos – iz januarja letos – kjer piše, da odpira vrata. Zdaj, jaz ne vem, če je odpiranje vrat kaznivo in koruptivno, potem bi morali organi že kaj narediti.

Mimogrede, gre za gospoda, ki je bivši fant od Tine, tiste Tine, katere fant je sedaj vaš predsednik vlade gospod Golob, da smo si na jasnem, za koga gre.

In poslušamo nebuloze o tem, da je šel denar od urejanja vodotokov. Zakaj že? Za neko obvodno financiranje Slovenske demokratske stranke. Ma, oprostite, ali ste vi normalni? Računsko sodišče vsako leto revidira poslovanje političnih strank. Torej je popolnoma nesposobno, ker nobenega ugodnega financiranja v vseh teh letih ni ugotovilo.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije