SANJSKI MOŠKI

Sanja po slovesu razkrila ozadje svoje prijave v šov

O Gregorju Čeglaju vse dobro ...
Fotografija: Sanja ni dobila vrtnice. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Sanja ni dobila vrtnice. FOTO: Pop TV

Potem ko je že od začetka dala vedeti, da ji šov Sanjski moški ni pisan na kožo, je oddajo zapustila Sanja Munda. Okoli nje se je dvigovalo precej prahu, še zlasti zaradi napetih odnosov z Lauro Beranič. Sanja se je po zdaj na instagramu razpisala o tem, zakaj se je sploh prijavila in o tem, kaj si zares misli o sanjskem moškem.

image_alt
Besede tekmovalke, ki so zabolele Gregorja (VIDEO)

Če bi jo kdo pred pol leta vprašal, ali bi se prijavila v šov, bi pomislila, da je nor, je zapisala (nelektorirano). »Mislim, da sem edina oseba, ki je šla v šov brez da bi vedela, kaj jo čaka, brez nekih namenov, brez pričakovanj, mogoče je bila to moja napaka.« V Sanjskega moškega so jo sicer prijavile sestre.

Sanjin zapis. FOTO: Instagram
Sanjin zapis. FOTO: Instagram


Tudi ni verjela, da bi se lahko zaljubila v šovu in meni, da je zelo žalostno, da ženske v šovu niso znale sprejeti dejstva, da so si ljudje različni. Da sama ni obsojala nobene, so pa nekatere druge delale vse, da se prikažejo v najboljši luči.

image_alt
Napeto med Carmen in Anjo: Ta smrklja bo mene obsojala? (FOTO)

Vseeno ne obžaluje, da je šla v šov, vse skupaj je vzela kot novo izkušnjo, prav tako je spoznala ljudi, s katerimi bo ostala v stiku. »Ne bi pa več šla v to, ker, kot ste videli, nisem oseba za take stvari.« O Gregorju Čeglaju pa je napisala, da je sanjski v vseh pogledih.

Sanjin zapis. FOTO: Instagram
Sanjin zapis. FOTO: Instagram

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas