NORO

Razkrivamo podrobnosti z Dončićeve divje zabave (FOTO in VIDEO)

Nekatera dekleta so se pohvalila na družabnih omrežjih in razkrila, kaj se je dogajalo na zabavi.
Fotografija: FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
FOTO: posnetek zaslona

Po podpisu milijonske pogodbe je Luka Dončić za prijatelje priredil zabavo. Kot se za zvezdnika njegovega kova spodobi, je bila to zabava, na katero bi si gotovo želel vsak izmed nas. Čeprav je bilo vse skupaj skrbno varovana skrivnost, je v javnost pricurljalo nekaj podrobnosti o divji noči, na kateri niso manjkali člani naše olimpijske reprezentance.

FOTO: posnetek zaslona
FOTO: posnetek zaslona


Zabava se je odvijala na dvorcu Zemono, kjer brbončice gostov razvaja Tomaž Kavčič. V prekrasnem ambientu je zbrane zabavala živa glasba, gostja večera pa je bila Severina. V nekem trenutku so se ji naši košarkarji celo pridružili na odru in zapeli z njo. Na Dončićevi zabavi ni manjkal niti spektakularen ognjemet, ki je razsvetlil nebo nad Vipavo.

V množici je bilo mogoče opaziti tudi srbskega košarkarja Bobana Marjanovića, ki z Dončićem igra pri Dallasu in je v teh dneh s klubom za dve leti podaljšal svojo pogodbo. Pred zabavo se je Marjanović sprehajal po naši prestolnici. Seveda pa ni manjkal niti Goran Dragić, ki bi si ga mnogi želeli videti tudi pri Dallasu. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije