SAMO PRIJATELJA

Pevcu Omarju prekipelo: tako odgovarja na namigovanja, da je kriv za ločitev znanega para

Novica ga je zelo razžalostila.
Fotografija: Omar Naber. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Omar Naber. FOTO: Jure Eržen, Delo

V nekaterih medijih so se te dni pojavila namigovanja, da naj bi bil za ločitev Aleksa Volaska in Saše Lešnjek kriv Omar Naber. Ker je opazil, da se napačne informacije hitro širijo, se je odločil temu narediti konec.

Kot pojasnjuje Omar, sta tako Aleks kot Saša že več let njegova dobra prijatelja. Pel je celo na njuni poroki. »Strašansko zahrbten in nizkoten bi moral biti, da bi se po vsem tem spustil v kaj takega,« je na facebooku zapisal pevec, ki dodaja, da je v življenju že izkusil, kako je, ko med prijatelje posežejo punce, zato mu kaj takega nikdar ne bi padlo na pamet. 

S Sašo imata zelo spoštljiv odnos

Govorice naj bi sprožila fotografija Omarja in Saše, na kateri sta prijateljsko objeta. »Niti meni, niti komur koli okoli mene se ta fotografija ne zdi niti slučajno sporna, saj imava s Sašo zelo spoštljiv medsebojni odnos,« je zagotovil Omar. »Te informacije blatijo Sašo, Aleksa in tudi mene. Opravičila ne pričakujem, a samo sporočam, da sam nisem niti slučajno kriv za njun razhod. Novica me je razžalostila. Obema želim vse najboljše in oba ostajata moja dobra prijatelja.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije