PRIVLAČNA IN ODLOČNA

Nekdanji poslanec SDS neuspešno osvajal Petro

Partnerica glasbenika Damiana Roija odločno zavrnila Branka Mariniča. O pripetljaju tudi na družabnem omrežju.
Fotografija: Še poslanec Branko Marinič FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
Še poslanec Branko Marinič FOTO: Matej Družnik

Domači glasbenik Damiano Roi se je v teh dneh bržkone zasitil vprašanj, ki mu jih zastavljajo v zvezi z njegovo zasebnostjo. Sicer je tega nekako vajen, zadnje dni pa so nekatere stvari v zvezi s tem pricurljale tudi v javnost. Za to je kriva, če lahko tako rečemo, njegova dolgoletna partnerica Petra Zavernik, s katero imata sedemletno hčerko.

Petra je zelo aktivna na facebooku. Objavlja zapise, komentira, všečka, deli.


Kot je že povedala tudi sama, jo tako rekoč vsak dan tako na internetu kot tudi sicer osvaja veliko moških in tudi žensk. Kot pravi, takšne ponudbe in povabila, katero jo tudi osupne, zavrača. Nekatere ignorira, druge pisno zavrne, koga pa je tudi že blokirala.

Te dni se je Petrinim oboževalcem pridružil tudi nekdanji poslanec SDS (in menda najbolj znan železničar, saj je v Wikipediji zapisan kot »slovenski politik, poslanec in železničar«) Branko Marinič, ki ji je poslal prošnjo za prijateljstvo.

»Po kratkem uvodu in ko me je povprašal tudi o zdravju, mi je dejal, da me želi spoznati. Da Maribor ni daleč od Ptuja, da je od tam in da bi se lahko srečala,« pravi Petra. Ker njegova sporočila niso bila neokusna ali vulgarna, ga ni ignorirala ali ostro odgovorila, ampak se je z njim zapletla v kratek pogovor. Med drugim ga je vprašala tudi, zakaj si jo želi spoznati. »Odvrnil mi je, da zato, ker sem lepa,« doda.


Srečanja, kot pravi, ni bilo in ga tudi ne bo. Glede na izkušnje mu je vljudno odvrnila, da se nima za najlepšo. »Pojasnila sem mu tudi, da imam partnerja in družino in da me to ne zanima,« še pove.

O zadevi je spregovorila tudi na facebooku, kjer so mnenja o tem različna. Večina ji sicer pritrjuje, nekateri pa imajo rahle pomisleke, čemu je o tem sploh spregovorila. »A se mi zdi čisto prav, zakaj ne? Nikogar se ne žali, nič ni neresničnega, zakaj bi potem bil problem?« meni. Pač, problem ima morda le Roi. Ni jih namreč malo, ki ga sprašujejo, ali je zaradi tega zelo zaskrbljen, in verjetno mu to počasi že preseda. A na skrivaj mu je bržkone tudi všeč, da ima partnerico, ki v oči pade toliko drugim. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije