RAZVAJAMO BRALCE

Nagradna akcija: Ujemite keš!

Sodelujte v novem krogu naše igre Lov na keš osvojite 1000 evrov.
Fotografija: Lov na keš FOTO: Slovenske Novice
Odpri galerijo
Lov na keš FOTO: Slovenske Novice

Napnite oči in se pripravite na novi krog lova na keš. Potek igre se ni spremenil, tako je še vedno treba zbrati vse štiri koščke sestavljanke, ki so bili objavljeni v času trajanja nagradne igre, od ponedeljka, 29. januarja 2018, do četrtka, 1. februarja 2018.

Vsak dan po 10. uri dopoldne je bil na spletni strani Slovenskih novic objavljen dnevni kupon. Sodelujoči mora tako vsak dan narediti sliko zaslona z objavljenim kuponom, dokler ne zbere vseh štirih delov sestavljanke. Celotno sestavljanko s svojimi osebnimi podatki odda s spletno prijavnico, ki je dostopna od petka, 2. februarja. 

Spletno prijavnico najdete tukaj

Vsi, ki boste oddali celotno sestavljanko, boste sodelovali v nagradnem žrebanju za 1000 evrov, 10 sodelujočih pa bo prejelo košarico praktičnih nagrad.

Žrebanje nagrajencev bo po zaključku nagradne igre v četrtek, 8. februarja 2018, ob 12. uri med vsemi tiskanimi in spletnimi sestavljankami, ki bodo na sedež organizatorja prispele do 7. februarja 2018.

Nagradno igro lahko igrate tudi v časopisu Slovenske novice in si tako povečate možnost, da boste ravno vi srečni prejemnik denarne nagrade. Veliko sreče pri lovu na keš!

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije