Mlado mamico ganili do solz

Skupina Nova je v preddverju porodnišnice zapela pesem Stand By Me.
Fotografija: Ganljiv trenutek v preddverju porodnišnice FOTO: OSTE BAKAL
Odpri galerijo
Ganljiv trenutek v preddverju porodnišnice FOTO: OSTE BAKAL

Pred dnevi sta Andreja in njen partner Jernej, član glasbene skupine Nova pot – New Way, postala mama in oče. Dejstva, da gre za zelo poseben dogodek, se zavedajo vsi člani omenjene zasedbe, ki je ob tej priložnosti poskrbela za čudovito in ganljivo presenečenje v murskosoboški porodnišnici, kjer je dojenček prijokal na svet.
Fantje pripravljajo nove avtorske skladbe in komaj čakajo, da jih bodo delili s poslušalci. FOTO: ARHIV SKUPINE
Fantje pripravljajo nove avtorske skladbe in komaj čakajo, da jih bodo delili s poslušalci. FOTO: ARHIV SKUPINE

Srečni očka Jernej je s kolegi Matejem, Tadejem, Ivanom, Rokom in Mitjo obiskal murskosoboško porodnišnico, v kateri je njegova partnerica rodila sina Matijo. V preddverju so za Andrejo zapeli pesem Stand By Me, ki jo je leta 1961 prepeval ameriški zvezdnik Ben E. King. Ganljiv odziv novopečene mamice so posneli, posnetek pa je že zakrožil med Slovenci.
Skupino Nova pot sestavljajo odlični glasbeniki, ki so se združili iz dveh skupin, iz Štajerskih fakinov in Gin banda.

Izkušeni fantje imajo za sabo izjemno število nastopov, ne samo v Sloveniji, ampak tudi po vsej Evropi. Čeprav je skupina nastala na novo, pa so ljudje očarani nad njihovo kakovostjo. Njihov repertoar je namreč obsežen, pester, poleg tega znajo fantje zadovoljiti še tako zahtevne poslušalce.

Na njihovem kanalu na​ youtubu lahko spremljamo priredbe, ki so nastale v času karantene, ter odzive na videoizdelke, ob katerih tudi originalni avtorji in svetovni glasbeniki hvalijo njihov trud. Trenutno igrajo na porokah, zabavah in upajo da jih epidemija ne bo ustavila. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije