KOŠARKAŠKA ZVEZDA

Luka med dvema ognjema, z očetom nista v najboljših odnosih

Vsem znani Saša Dončić se le redko omenja v zgodbi o sinovem uspehu.
Fotografija: Mami Mirjam v Ameriki ne bo več treba kuhati za sina. Foto: facebook
Odpri galerijo
Mami Mirjam v Ameriki ne bo več treba kuhati za sina. Foto: facebook

Tako mlad, pa že tako slaven. Luka Dončić je zvezdnik v vseh pomenih, saj vozi pregrešno drag avto, zahaja v klube, namenjene le izbrancem, in buri duhove z ljubezenskimi peripetijami. Glede na njegovo starost je razumljivo, da to počne v stilu tipičnih najstnikov, ki so v čustvenem razvoju in se z istim dekletom razhajajo vsak drugi teden. Konec ljubezni se najhitreje opazi na družabnih omrežjih, kjer si golobčki nehajo slediti in se v posmeh rumenim medijem že čez nekaj dni vnovič spoprijateljijo.

Če je vse skupaj podkrepljeno z budnim nadzorom mame, je prostora za ljubezen manj, in Mirjam Poterbin je tista, ki bdi nad sinom in ne zamudi priložnosti, da ne bi požela zaslug za njegovo briljantnost. Kaj pa oče? Vsem znani Saša Dončić se le redko omenja v zgodbi o uspehu, čeprav je zasejal seme košarkarskega talenta. Vodil je sina na treninge, tekme, po ločitvi pa se je zapletlo in posledice so vidne še danes. V New York na izbor največjih upov prihajajoče sezone ameriške lige NBA se je Luka odpravil z mamo, njenim partnerjem in babico.

Luka in Saša Dončić nista v najboljših odnosih. Foto: facebook
Luka in Saša Dončić nista v najboljših odnosih. Foto: facebook

Punca Anamaria Goltes in oče sta ostala doma in bosta očitno morala počakati še en mesec, kolikor bo Dončić mlajši odsoten. Nato pa se bo odselil čez lužo, ločeno od maminega gospodinjstva, ki bo živela v svojem stanovanju, saj se želi slavni sin osamosvojiti in zaživeti na novo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije