MASTERCHEF

Komentatorji udrihajo: pa kdo ga toliko ščiti?

Objavljeno 24. maj 2019 19.32 | Posodobljeno 24. maj 2019 19.32 | Piše: Ma. M.

V zadnji oddaji je sodnike navdušil Tomaž Zevnik.

Tomažu je za rebrca čestital sodnik Luka Jezeršek. FOTO: Voyo, Pop TV
V igri za naziv Masterchef Slovenije 2019 je ostalo še sedem tekmovalcev. S pečenimi svinjskimi rebrci je navdušil Tomaž Zevnik, a nekateri komentatorji na družbenem omrežju ga niso tako hvalili kot sodniki.

Gledalci so vsak po svoje videli Tomaževo »zmago« v izločitvenem izzivu, medtem ko se je Klemen moral posloviti. »Ne me narobe razumeti, ampak fant je imel prvič v življenju opraviti z rebrci. To je bila čista sreča in nič drugega,« je zapisala ena izmed komentatork. Druga se s tem ni strinjala.

Večina se je strinjala, da je vse skupaj le igra. »Tomaž se mi zdi odličen igralec. Igra na karto ubogega in manj sposobnega, zato da pride čim bolje čez,« je bil še eden izmed zapisov.

Nekdo je zapisal, da prvič vse vedno uspe, odgovor druge komentatorke pa je bil: »Pa njemu vse neki rata! A ni to malo čudno in že prejšnji teden s tisto juho je bilo malo čudno in me res zanima, kdo ga tolk ščiti!!??«
 

FOTO: V Masterchefu sta ga obdelali kar dve, mlajša in starejša


Spet drugi pa so tekmovalca, ki je priznal, da nima samozavesti in da se težko vklopi v družbo, pohvalili in mu izrekli spodbudne besede, kot so »ne oziraj se na druge«, »si moj favorit, pokaži jim zavistnežem«, »Tomaž, dal si jim vetra«.  

Imate zgodbo za nas? Pišite nam, pošljite fotografijo ali video.


 
Deli s prijatelji