THE BIGGEST LOSER SLOVENIJA

FOTO: Razkrivamo tekmovalce nove sezone shujševalnega šova

Nova sezona, novi tekmovalci.
Fotografija: Novi tekmovalci. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Odpri galerijo
Novi tekmovalci. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV

V ponedeljek se s 3. sezono na Planet TV vrača šov The Biggest Loser Slovenija. Na spletni strani so razkrili nove tekmovalce, ki se bodo potegovali za glavno nagrado 50.000 evrov. Tokrat se bo v voditeljski vlogi preizkusila Saša Lendero.

Pia Hajdari. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Pia Hajdari. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Simpatična Pia (24), prijatelji jo kličejo tudi Pika, je nekdanja športnica. Trenirala je košarko, rokomet in odbojko, a se je morala športu odpovedati zaradi težav s koleni. Nekajkrat je že poskušala shujšati, a ji je zaradi pomanjkanja motivacije spodletelo. Njen cilj je tehtati 80 kilogramov. Zaročena je z boksarjem, njena velika želja pa je obleči poročno obleko. Prepričana je, da zaradi odvečnih kilogramov ne more zanositi. Trenutno se ukvarja z ličenjem, rada pa bi naredila tudi tečaj za vizažistko.

Zaradi prevelikega oprsja ne najde kopalk

Vesna Hojnik. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Vesna Hojnik. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Vesna v šov vstopa, ker bi rada izgubila nekaj odvečnih kilogramov, a tudi zaradi šova samega. V resničnostnih šovih sta se namreč preizkusili tudi že obe njeni hčerki, a zase pravi, da v primerjavi z njima ne bo tako hitro obupala in se predala.

Petra Pintarič. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Petra Pintarič. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Petra
trenutno dela v proizvodnji, najraje pa se druži s prijateljicami in gleda televizijo. Boji se mačk in psov. Povedala je, da je shujšati že poskušala, a se ji je zaradi hormonskega neravnovesja močno povečalo oprsje. Zaradi prevelikega oprsja tudi ne more najti primernih kopalk, v katerih bi se rada pokazala že letos poleti. V šov se je prijavila tudi zaradi prepoznavnosti, njena vzornica je tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić.

Cristian Branašič. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Cristian Branašič. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Cristian je bil v preteklosti strasten košarkar, potem pa so se začeli nabirati kilogrami. S partnerico, s katero je zaročen, sta skupaj že 15 let in imata dva otroka, dvojčka. Dela kot računalničar in je pri svojem delu zelo uspešen. Lani je bil celo izbran za najboljšega delavca v podjetju, kjer dela, predvsem zaradi svoje zanesljivosti in mentorskih sposobnosti. Boji se višine.

Če hoče hčer peljati v šolo, mora shujšati

Andraž Bedene. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Andraž Bedene. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Vedno nasmejani Andraž, ki ima veliko tetovaž, je kilograme začel pridobivati, ko je delal kot varnostnik na sodišču. Prav zato se je odločil, da tega dela ne bo več opravljal. Pred kratkim je že tretjič postal očka, enega otroka ima iz prvega zakona. Najbolj ga je prizadelo, ko mu je najstarejša hčerka rekla, da mora shujšati, če jo želi peljati v šolo. Odvečni kilogrami ga ovirajo pri sprehodih in igri s hčerjo. Želi si skočiti s padalom.

Denis Prajndl. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Denis Prajndl. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Denis je voznik viličarja, v prostem času pa tudi prostovoljni gasilec. Čeprav so starši zelo verni, sam zase pravi, da je ateist. Prepričan je, da je razočaral starše, najbolj pa ga boli, ker mu mama očita, da je predebel. Nekoliko zadržani Korošec si od šova obeta izgubo odvečnih kilogramov, ne bo pa se branil niti medijske prepoznavnosti.

Rada bi spet nosila minikrila

Maja Govek. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Maja Govek. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Maja
 je ločena in mati dveh hčera. Trenutno je samska. V preteklosti se je veliko ukvarjala s športom. Trenirala je badminton, rokomet in odbojko. Pred dvema desetletjema je njena tehtnica pokazala 53 kilogramov. Spet si želi postati vitka in znova nositi minikrila. Je tudi pevka in zelo rada nastopa.

Belma Ljutić. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Belma Ljutić. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
36-letna Belma je mati treh otrok. Zase pravi, da je vesela in nasmejana. Trenutno dela v trgovini, rada pa bi delala z otroki v vrtcu. Zaradi odvečnih kilogramov jo zbadajo tudi v družini, najbolj pa jo zaboli, ko se ob njeno težo obregnejo njeni otroci. Boji se teme.

Gaja Rozman. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Gaja Rozman. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Gaja
 je velika ljubiteljica živali, doma ima kar tri pse, zelo rada pa pomaga tudi pomoči potrebnim ljudem. Živi z 90-letno babico, h kateri se je preselila po sporu s starši. Obožuje motokros, s katerim se ukvarja njen brat, v tem športu bi se rada preizkusila tudi sama. Rada hodi tudi v hribe. V ljubezni je Tržičanka Gaja doživela veliko razočaranje, saj njen prejšnji fant ni hotel priznati, da je z njo v ljubezenski zvezi. 

Igra z otroki je postala težava

Valter Jaslovec. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Valter Jaslovec. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Zgovorni Valter je bil v preteklosti zelo aktiven. Rad se je vozil z motorjem, ukvarjal pa se je tudi z drugimi športi, med drugim je skakal s padalom. Živi s partnerico in dvema otrokoma. Kilograme bi rad izgubil predvsem zato, ker je igra z otroki postala velika težava. Njegova želja je, da bi svoja otroka lahko naučil smučati.

Sebastjan Novak. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Sebastjan Novak. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Sebastjan
 je oče šestih otrok in je zelo veren evangelist. Pravi, da bo imel otrok, kolikor jih bo bog dal. Za boj s kilogrami se je odločil že pred tremi leti, a je bil do zdaj pri tem precej neuspešen. Kilogrami ga ovirajo predvsem pri igri in ukvarjanju z otroki, zato ga je pri prijavi v šov močno podpirala vsa družina.

Ferid Talundžić. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Ferid Talundžić. FOTO: Blaž Vatovec, Planet TV
Ferid 
dela v skladišču, po duši pa je umetnik. V prostem času riše karikature, najbolj pa ga navdušujeta da Vinci in Michelangelo. Treniral je bejzbol, zdaj pa rad keglja in igra biljard. Je oče dveh otrok in družina mu veliko pomeni. Kljub odvečnim kilogramom je zelo gibčen. Je tudi zelo tekmovalen, zato si v šovu želi zmage. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas