Zvezda Popovega šova napisala svojo prvo knjigo

Kaja Vidmar želi dekletom pomagati do zdravega in srečnega življenja.
Fotografija: Kaja je knjigo pisala pet mesecev. FOTO: INSTAGRAM/ARIN RAPUŠ
Odpri galerijo
Kaja je knjigo pisala pet mesecev. FOTO: INSTAGRAM/ARIN RAPUŠ

Igralka, podjetnica in vplivnica Kaja Vidmar, ki bi jo letos morali gledati v novi sezoni šova Zvezde plešejo, a so ga zaradi koronavirusa prestavili, je napisala svojo prvo knjigo in jo naslovila Sama svoja prioriteta.

Idejo so ji dale kar njene sledilke na instagramu, kjer je Kaja izjemno priljubljena, saj ji sledi več kot 36.000 ljudi. Dekleta in ženske je namreč zanimalo, kako skrbi za svojo vitko postavo in zdravje, svetlolaska pa se je naposled le odločila v knjigi razkriti svoje male skrivnosti.

»Dekleta želim navdihniti, da počnejo, kar jih veseli v življenju, da si zastavljajo visoke cilje in jih tudi uresničujejo. Knjiga je moj velik ponos, je ogromen del mene, mojega pogleda na svet, na zdravo samozavest ter pogleda na način za doseganje visoko zastavljenih ciljev,« o svoji knjigi pravi Kaja in dodaja, da so se ji s tem izpolnile sanje, saj je že kot deklica sanjala o tem, da bi napisala knjigo. To še ni konec. Simpatična vplivnica ima namreč v načrtu novo knjigo, a o vsebini še ostaja skrivnostna. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije