KRALJICA BALKANA

To pevko bomo mimo Eme poslali na Evrovizijo?

Pevka naj bi nas prihodnje leto zastopala na Nizozemskem. Njeni prijatelji pravijo, da se je z veseljem odzvala vabilu.
Fotografija: Senidah v Srbiji uspešno ustvarja glasbeno solokariero. FOTO: facebook
Odpri galerijo
Senidah v Srbiji uspešno ustvarja glasbeno solokariero. FOTO: facebook

Senidah Hajdarpašić, ki jo poznamo tudi pod umetniškim imenom Senidah, je zadnje leto nesporna kraljica Balkana. Pevka, rojena v Sloveniji, ki je vrsto let na koncertnih odrih navduševala s skupino Muff, se zadnje čase mudi v Srbiji, kjer niza hit za hitom, eden njenih zadnjih, ki ima že več kot neverjetnih deset milijonov ogledov, je Kamikaza, njen videospot za pesem Mišići pa si je ogledalo prek 36 milijonov ljudi.

Nesporno pa na vrhu lestvice njenih hitov kraljuje Slađana, s katero si je nabrala kar 41 milijonov ogledov. Senidah je v zadnjem letu postala tako zelo priljubljena, da so jo Srbi vzeli za svojo, ljudje pa na ulici vpijejo za njo. Kaj pa pri nas? Menda se nam pred Evrovizijo obeta neverjeten preobrat, in sicer so se nekateri tuji mediji, predvsem srbski, razpisali o tem, da naj predizbora prihodnje leto sploh ne bi bilo in naj bi Slovenijo na Nizozemskem zastopala Senidah.


Pevka se je leta 2014 s skupino Muff udeležila Eme, a se ji je zmaga za las izmuznila. Tokrat naj bi se ji izpolnila velika želja, trdijo viri blizu nje, srbski mediji pa še poročajo, da bo našo državico predstavljala brez nastopa na nacionalni ravni, kar pomeni, da naj Eme prihodnje leto sploh ne bi bilo. Senidah naj bi že zavihala rokave in začela pripravljati pesem, neimenovani viri pa pravijo, da se je vabilu odzvala z velikim veseljem, saj je Evrovizija njena velika ljubezen. »Vse to se dogaja zdaj, ko Senidah dela mednarodno kariero, zato ji bo prišlo prav, da se bo predstavila širši publiki stare celine,« je še povedal vir. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije