PRI ČRNEM PETRU

Takšne Jasne Kuljaj še niste videli (FOTO)

Ustvarjalci so oddajo postavili v vaško gostilno, v kateri gostijo različne slovenske glasbenike, dogajanje pa izdatno začinijo s humorjem.
Fotografija: Sofija (Alja Prgin) in Jasna Kuljaj. Katera je v tej sezoni voditeljica in katera kelnarica? Obe pa sta v dirndlu. FOTO: PROMO
Odpri galerijo
Sofija (Alja Prgin) in Jasna Kuljaj. Katera je v tej sezoni voditeljica in katera kelnarica? Obe pa sta v dirndlu. FOTO: PROMO

To soboto je bila na vrsti že četrta letošnja oddaja, ki prinaša tudi nove dogodivščine. Igralec Matjaž Javšnik se je v vlogi Francija, ki živi v stanovanju nad gostilno, že dodobra udomačil, a še vedno ni našel kleti, zaradi katere je pravzaprav zamenjal svoje prebivališče. Tokrat pa se je namenil v gore in svoje nove prijatelje bo poskušal prepričati, da je to ena od najboljših oblik rekreacije na svetu. Poseben gost oddaje bo tokrat posavski muzikant Lojze Ogorevc, ki je znan po zdravem življenjskem slogu, predvsem promoviranju bosonoge hoje. Zato bo tudi Francija hitro prepričal, da je hoditi lahkih nog naokrog edina zdrava izbira.

Jasna Kuljaj, ki bo goste postregla v tradicionalnem dirndlu, še naprej uvaja Sofijo (Alja Prgin) v vlogo voditeljice in jo prepričuje, da mora vsaka dobra voditeljica znati tudi koga posnemati. In ker Jasna odlično imitira Heleno Blagne, je jasno, koga bo predlagala Sofiji.

Celotna ekipa oddaje Pri Črnem Petru
Celotna ekipa oddaje Pri Črnem Petru

Jasna kot Smode

A Sofija ne bo izbirala med uspešnicami znane Slovenke, temveč bo zapela Mrtvo reko koroškega kantavtorja Marjana Smodeta. Pri tem ji bo pomagal novinar Regon (Sašo Đukić), gasilec Sašo pa bo Jasno še naprej presenečal z naročili nenavadnih napitkov, medtem ko bo poštar Peška (Boštjan Meglič) prinašal same dobre novice, predvsem pa dobre šale. A vsega dogajanja ne smemo izdati! Lahko pa namignemo, da bodo to soboto glasbeni gostje Modrijani, prvič bo v slovenskem jeziku zapela tudi Maraaya (Marjetka Vovk), peli in igrali pa bodo še Ansambel Biseri ter Marijan Novina, ki bo presenetil z izbiro narodno-zabavne pesmi. Skratka, v družbi Črnega Petra se tudi to sezono obetajo zabave, polne smeha in dobre glasbe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije