SAŠA JE BILA OSTRA

Šok v The Biggest Loserju: zaradi kršenja pravil nogirali tekmovalca

Niso mogli verjeti, kaj je počel.
Fotografija: The Biggest Loser Slovenija 2019. FOTO: Planet TV, Press
Odpri galerijo
The Biggest Loser Slovenija 2019. FOTO: Planet TV, Press

Ob vstopu v šov The Biggest Loser Slovenija so se tekmovalci morali odreči marsičemu. Tudi stikom s svojimi domačimi. A eden od tekmovalcev je to prekršil. 

Današnjo oddajo je voditeljica Saša začela s tem, da so se pojavile hude obtožbe o Valterju. Hitro se je razkrilo, da je poskušal vzpostaviti stik s svojimi domačimi. Najprej je želel to storiti skrivaj prek računalnika, a mu je ta načrt spodletel. Nato je srečal znanca, prek katerega je vzpostavil stik z domačimi. »Od kar sem v hiši, se počutim ujet. Želim domov k otrokom, zelo jih pogrešam,« je povedal. Saša mu je odvrnila, da je vedel, kako bo in da so stiki prepovedani. »Hotel sem shujšati, to mi uspeva, pogrešam otroke. Počutim se ujet. Mogoče sem tudi zaradi tega takoj shujšal,« je še enkrat pojasnil. Sotekmovalci so mu povedali, da jih tudi oni pogrešajo, a pravil zato niso kršili. 

Valter, ki je do zdaj izgubil 15 odstotkov svoje začetne kilaže, je nato še priznal, da je poslal dve pismi in nekaj SMS-sporočil, dobil pa eno pismo. Saša ni našla besed, ki bi mu jih izrekla, Valter pa: »Jaz sem kriv, vse sprejmem in vem, da nisem upravičen, da sem tukaj. In rad bi šel k otrokom.« Saši ni preostalo drugega: »Večkrat si kršil zelo pomembna pravila te igre, zato danes zapuščaš The Biggest Loser Slovenija. Poslovi se od tekmovalcev, to je tvoje zadnje dejanje.«

A kljub predčasnemu odhodu člana rdečih se je nadaljeval postopek izločanja. Slabše so se tokrat odrezali rdeči, na koncu pa je Kaja odločila, da domov odide Gregor. Tekmovalci so se že poslovili, nato pa je Saša presenetila s sporočilom produkcije. V pisemcu so zapisali, da bodo, ker so rdeči že izgubili enega člana, Gregorju ponudili še eno možnost in da ostaja del ekipe. On si je oddahnil, njegove oči pa so preplavile solze radostnice.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije