MEDICINEC

Sin Rajmonda Debevca je akrobat

Objavljeno 08. junij 2019 19.59 | Posodobljeno 08. junij 2019 19.59 | Piše: A. K.

Vsestranski Matej Debevec je član Dunking Devilsov. Gorski kolesar je uspešno končal študij medicine.

Matej Debevec z malim oboževalcem FOTO: S. N.
Dunking Devils so pred dnevi uprizorili tri adrenalinske spektakle, s katerimi so zaznamovali deset let svojega delovanja. Dvakratni slovenski Guinnessovi rekorderji so šov pripravljali kar pol leta z vsem srcem in predanostjo, v treh razprodanih nastopih v Hali Tivoli pa dokazali, da so vrhunski akrobati in zabavljači.
image
Matej Debevec z malim oboževalcem FOTO: S. N.

O tem se je lahko na lastne oči prepričalo več kot 7000 obiskovalcev, ki so na vsaki predstavi s stoječimi ovacijami počastili ta veličastni dogodek in nastopajoče. Medtem ko je javnosti bolj znano, da je med glavnimi akterji priljubljenih akrobatov tudi Maks Veselko, sin Boruta Veselka in rekorder v najvišji salti z zabijanjem, številni ne vedo, da je član Dunking Devilsov tudi Matej Debevec, sin najboljšega slovenskega strelca vseh časov Rajmonda Debevca.
image
Rajmond in Metka Debevec sta na starejšega sina izjemno ponosna. FOTO: MEDIASPEED.net

Simpatični mladenič je vsestransko nadarjen, smo še izvedeli, saj ni vešč le akrobatike, temveč trenira tudi gorsko kolesarstvo, že štiri leta živi na svojem, rad kuha, posvojil je dve muci, poleg tega pa je uspešno končal študij medicine, na kar je njegov oče še posebno ponosen. 
Deli s prijatelji