Simona je zafrknila Marjanco, kaj sta ji dvojčka obljubila?

Zadnji dnevi v resničnostnem šovu Kmetija. V dvoboju dvojčka proti Marjani. 
Fotografija: Danijel ni mogel prepričati Simone. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Danijel ni mogel prepričati Simone. FOTO: Voyo

V Kmetiji so odločali, kdo bo stal nasproti 21-letnima bratoma Klobasa oziroma enemu izmed njiju, Janu ali Tilnu. Tekmovalci so bili pri glasovanju neodločeni – dva glasova je dobil Rene, dva Marjana Povše (59). Odločil pa je glas porote.

»Jaz bom čisto nevtralna. Jaz bom pri tem poslušala samo sebe, ne glede na to, kaj Danijel in Bojan govorita. Nagovarjata me in dobesedno psihično ter fizično zlorabljata,« je bila Simona neomajna, da bo glasovala za Marjanco. Čeprav je bila pripeljana v poroto, da pomaga Marjanci.
 
Danijel je bil povsem besen, ker Simona ne razume, kaj dela: »Simona, zbudi se! To je tvoja zadnja možnost. Še Hugo je bolj pameten od nje. Mislim, da ji niso pravila igre jasna. Ne vem, ali je 'glupa' ali se dela, da jo je Marjanca zbrala v poroto, da bo šla še malo dlje.«
 

Kaj sta ji dvojčka obljubila? 

»Nisva mogla prepričati Simone, da glasuje tako, kot smo se prej dogovorili. Verjetno sta dvojčka vsem kaj obljubila, ne samo Simoni,« je po odločitvi porote dejal Bojan.
Dvojčka sta znova odlično lobirala. Le kaj sta obljubila Simoni? FOTO: Voyo
Dvojčka sta znova odlično lobirala. Le kaj sta obljubila Simoni? FOTO: Voyo

Marjana pa je povedala, da je videla, kako sta dvojčka oblegala Simono, ji obljubljala, da jo bosta zaročila, jo objemala, jo poljubljala … »Ko sem to opazovala od daleč, mi je šlo kar na bruhanje.«
 
Zmagovalec bo postal prvi superfinalist Kmetije 2019. Drugi finale bo med Luko in Renejem. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije