GOVORICE

Seksi Nadiyo ujeli v objemu moškega, ki ni njen zaročenec

Slovensko-ukrajinska plesalka, ki sodeluje v britanskih Zvezdah plešejo, je spet v središču pozornosti.
Fotografija: Britanski mediji so jo imeli že večkrat v zobeh zaradi domnevnih razmerij s plesnimi partnerji. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Britanski mediji so jo imeli že večkrat v zobeh zaradi domnevnih razmerij s plesnimi partnerji. FOTO: Jože Suhadolnik

Britanska plesna oddaja Strictly Come Dancing – pri nas jo imenujemo Zvezde plešejo – je že skoraj bolj znana po romancah med plesnimi partnerji kot pa po plesnem šovu nastopajočih. Ljudje, ki sodelujejo v tej oddaji, so nato že tolikokrat končali svoja partnerska razmerja, da so gledalci prepričani, da obstaja v njej nekakšno ljubezensko prekletstvo.
 
Preberite tudi:
Seksi Nadiya bo krotila velikega uživača​
Vroča Nadiya: S smehom do več seksa
Preobrat Nadiye Bychkove: od plesalke do igralke

Novi žrtvi sta po pisanju britanskih medijev slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova in njen plesni partner David James, v obdobju 1997–2010 vratar angleške nogometne reprezentance. Govori in piše se, da nista par samo na plesnem parketu. Fotografijo objetega para je na instagramu objavil plesalec Aljaž Škorjanec. Na posnetku z vaj pred jutrišnjo finalno oddajo jo James poljublja na čelo.

Nadiya pleše v tej oddaji od leta 2017, in čeprav je zaročena s slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim ima tudi hčerko Milo, se je že večkrat natolcevalo, da je v razmerjih s svojimi soplesalci.



Nadiya je bila sicer z Miho Vodičarjem v kombinaciji 10 plesov dvakrat svetovna prvakinja (v letih 2014 in 2015). V Slovenijo jo je pripeljal ples, ko je bila stara komaj 15 let, se pa ni ukvarjala samo s plesom, ampak tudi z manekenstvom. V spodnjem videu si oglejte intervju z njo in njenim letošnjim plesnim partnerjem Davidom.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije