SEKS NASVET

Vroča Nadiya: S smehom do več seksa

Objavljeno 28. januar 2019 15.26 | Posodobljeno 28. januar 2019 15.29 | Piše: M. T.

Nadiya Bychkova po nasvet h geju.

Postavna Nadiya je razpeta med Otokom in Slovenijo, kjer bo kmalu navduševala v svoji prvi komediji. foto Getty images
Zapeljiva plesalka Nadiya Bychkova se te dni še mudi v Veliki Britaniji, kjer je kot članica profesionalne ekipe plesalcev šova Zvezde plešejo na veliki turneji. A se kmalu vrača v Slovenijo, kjer pa jo čaka nov vznemirljiv projekt. Še nikoli poprej se namreč ni preizkusila v gledališki igri, tokrat pa je dobila glavno žensko vlogo v prihajajoči komediji Špas teatra z naslovom Seks nasveti od A do Ž oziroma Kdo lahko bolje svetuje ženskam kot gej.
image
Marko bo letos kar dvakrat opozoril nase, najprej v vlogi geja, za tem pa še v drugem delu mladinske uspešnice Košarkar naj bo, v kateri igra trenerja. foto Špas teater

Vajeti bo prevzel vzel zabavni Marko Miladinović, stari maček slovenske filmske scene, ki bo stopil v čevlje mavričnega avtorja knjižne uspešnice, po kateri je nastala predstava. Ta je bila prevedena v 17 jezikov in se je drži sloves kultnega pop fenomena. Poleg omenjenih protagonistov se bo v vlogi mišičastega hišnika izkazal še Primož Vrhovec.
Postala bo igralka !


Gre za romantično komedijo, v kateri nobena téma o seksu ni tabu. Nadiyi spogledljivost in erotika nista tuji, ne nazadnje mora zapeljevati tudi na plesnem parketu s čutnimi gibi in vročimi koreografijami. Predvsem pa komaj čaka, da se začnejo vaje, saj pošteno pogreša dom in občinstvo, ki jo je že pred časom razglasilo za eno naših najbolj seksi zvezdnic.
Deli s prijatelji