POROČNA PRAVLJICA

Priprave na sanjsko poroko Slovenskih novic

Lucija Jamnik Zupančič in Rok Mandl nestrpno čakata veliki dan. Civilni obred bo na koncertu Jana Plestenjaka, cerkveni na Rogli.
Fotografija: Lucija in Rok imata dve hčeri.
Odpri galerijo
Lucija in Rok imata dve hčeri.

Natanko en mesec nas še loči od sanjske poroke Slovenskih novic, mesec priprav, ki pa ne bodo padle na ramena ženina in neveste, organizacija je, kot obljubljeno, v naših rokah.
Lucija Jamnik Zupančič in Rok Mandl, zmagovalca naše akcije, se bosta poročila 15. februarja 2019 na koncertu Jana Plestenjaka v dvorani Tabor v Mariboru, tam bo civilni del poroke, cerkvena bo dan pozneje, prav tako pogostitev, in sicer v hotelu Rogla pokrovitelja Unitur, d. o. o. Ženina bo obleklo podjetje Moda Mi&lan, d. o. o., z blagovno znamko Morro Sartoriale, nevesto pa Sanjska obleka. Zakonca si bosta nadela prstana Zlatarne Prosenc, za poročni šopek in dekoracijo bo poskrbela cvetličarna Spaans, za frizuro in ličenje Čarovnija lepote medinmleko, za prevoz Avtohiša Malgaj. Svatje bodo nazdravili s penino podjetja Radgonske gorice. Plesne korake bosta osvojila v plesni šoli Samba. Za poročne fotografije bo poskrbel fotograf Nejc Fon, za romantično medeno razvajanje mladoporočencev pa bo poskrbelo podjetje Sava turizem, d. d.

Začelo se je oktobra lani, ko smo pare, ki si želijo priseči večno zvestobo, v uredništvu Slovenskih novic povabili k sodelovanju v nagradni igri. Glavna nagrada: romantična poroka na koncertu Jana Plestenjaka in dan pozneje v izbranem gostišču.
Med prijavljenimi smo izbrali osem finalistov, njihove zgodbe pa predstavili v našem časopisu, potem pa ste bili na vrsti vi, drage bralke in bralci: za par, ki vam je bil najbolj všeč, ste glasovali prek objavljenih kuponov, spleta in esemesov, vsi glasovi so se seštevali sproti. In kako ste glasovali? Skupno ste poslali 42.968 glasov, največ ste jih namenili Luciji Jamnik Zupančič in Roku Mandlu, kar 24.478! In koliko glasov so dobili drugi finalisti? Meri Verdinek in Matej Jereb sta jih dobila 192, Renata Sojč in Simon Plahuta 1777, Nina Gregorinčič in Andrej Gržina 428, Barbara Dolenc in Elvis Bilbija 2806, Anamarija Jamnik in David Šlogar 9140, Maja Grobelnik in Rajko Huš 3688 ter Jelka Horvat in Gorazd Kodrič 459. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije