KRITIKE

Nekdanji barovci brez usmiljenja udarili po novincih: Še na kmetiji bo večji žur

Razmišljajo celo, da bi zadevo vzeli v svoje roke.
Fotografija: Nekdanji barovci so brez dlake na jeziku. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Nekdanji barovci so brez dlake na jeziku. FOTO: Planet TV

Nova sezona Bara je razočarala tako nekdanjega voditelja Sebastjana Kepica kot tudi nekdanjega menedžerja Denisa Vikića. Ta se je oglasil na facebooku, kjer je sarkastično zapisal, da »take zabave pa res še nismo videli«. Ta pikra izjava se je nanašala na fotografijo, s katere je razvidno, da je novoodprti lokal na Kongresnem trgu skoraj popolnoma prazen. 

Na račun novopečenih barovcev so imeli ogromno povedati tudi tekmovalci iz prejšnje sezone šova. »Lokacija je top (ni lifta kot pri nas, ne kopljejo Slovenske ceste, imajo teraso). Prenosa imajo tudi veliko. Promocijo bodo že naredili, oktobra bodo študentje, ampak do takrat so tudi ostali, pa saj se ne živi od študentov. Kje ima ta folk frende?« je med drugim pod objavo zapisal zmagovalec prejšnje sezone Bara Črt Banko
Sanja Kerić in zmagovalec Bara 2015 Črt Banko. FOTO: Planet TV
Sanja Kerić in zmagovalec Bara 2015 Črt Banko. FOTO: Planet TV

Novinci lahko pričakujejo njihov prihod

Joel Srbu je prav tako prepričan, da je novi Bar prava polomija. Pod fotografijo, ki jo je objavil Denis, je zapisal, da bo še na kmetiji večji žur. »Samo seksajo pa več,« opaža nekdanji barovec.

Nekdanji barovci so se domislili, da bi se odpravili tja popestrit zabavo in naredit promet. Joel je predlagal celo, da bi oblekli barovske majice. »Ker smo bivši barovci res dobre duše – dajmo jim pomagati napolniti lokal –, se zmenimo pa gremo naredit 'odlom',« pa se je strinjala Tanja Balabanič.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije