LJUBEZEN PO DOMAČE

Junaka Ljubezni po domače zibata, tako ime sta izbrala

Rodila je krepko čez rok.
Fotografija: Na prihod otroka sta se pripravljala tudi z jogo. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Na prihod otroka sta se pripravljala tudi z jogo. FOTO: Voyo

Približno dva tedna po roku je Ana Podobnik, izbranka Jake Hafnerja iz šova Ljubezen po domače, povila njunega prvega otroka. Junaka resničnostnega šova sta se razveselila deklice, ki sta ji dala ime Tina, poroča spletni portal 24ur.

Kot nam je povedal Jakov starejši brat Gašper Hafner, je imela Ana rok 2. julija, a se malčici očitno ni preveč mudilo na svet in Ani so porod morali sprožiti. Med porodom je bil prisoten tudi Jaka, ki je bil navdušen. »To je bilo tako lepo, kakšna čustva sem doživljal!« je povedal za 24ur.

Ani so pred odhodom v porodnišnico pripravili tudi zabavo pred rojstvom otroka, ki jo organizirala voditeljica oddaje Tanja Postružnik, za darilo pa je dobila otroški voziček, da bo svojo prvorojenko lahko sprehajala po kmetiji in okolici, saj z Jako živita kar pri njegovih domačih. 
 
Ana in Jaka sta se spoznala na domačiji Hafnerjevih v okolici Škofje Loke, kjer pa se je Ana najprej potegovala za Gašperjevo srce. Jakovo srce se je močno ogrelo za Saško, a ta ljubezenska zgodba ni imela srečnega konca. Ko pa je k njegovi mlajši sestri Katarini na obisk pogosto prihajala Ana, je oko na svetlolasko vrgel tudi mlajši od bratov Hafner in rodila se je ljubezen, ki sta jo zdaj kronala z rojstvom hčerke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije