LJUBEZEN PO DOMAČE

Skrušeni Gašper priznal: To sem sf***l, ker sem bumbar

Zgovorni Gorenjec je odprl dušo.
Fotografija: S Patricijo se ni izšlo. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
S Patricijo se ni izšlo. FOTO: Pop TV

Gašper Hafner je bil v središču marsikaterega ljubezenskega zapleta v šovu Ljubezen po domače. Medtem ko je njegov brat Jaka srečo našel v objemu Ane, pa je Gašper na koncu izbral Patricijo iz Slovenj Gradca. Nekateri so takoj izrazili pomisleke, da jima bo uspelo, ne le zaradi velike med Škofjo Loko in Slovenj Gradcem, ampak tudi zaradi devetletne starostne razlike med Gašperjem in Patricijo.

Ker ima Gašper dobrega pol leta po zaključku snemanja na svojih spletnih omrežjih pri statusu zapisano 'samski', smo preverili, ali je pozabil posodobiti svoj status ali pa je romanca s Patricijo ugasnila skupaj s televizijskimi kamerami?
 
Kako kaže na ljubezenskem področju s Patricijo?
Uf, tega je pa že davno konec.
 
S Patricijo se ni izšlo. FOTO: Pop TV
S Patricijo se ni izšlo. FOTO: Pop TV
Torej se ni izšlo?
Ne, ni, ker nisem šel ravno s srcem v to, ker sem se malo skril. Malo preden smo začeli snemati – ven nisem mogel iti in sem moral oddajo speljati –, sem se malo nezavedno zagledal v eno drugo. Ne vem, kaj naj rečem. Malo sem se ustrašil, da je bila preveč sposobna zame in da ji ne bi mogel toliko dati, da bi bila zveza uspešna. Šel sem s Patricijo kljub temu, da sem obljubil, da bom prišel k njej. S Patricijo sva nekaj časa bila skupaj. Ko sem šel stran od tiste punce, sem pač speljal oddajo tudi zaradi gledanosti. S tem pa sem naredil samo škodo in nič drugega.
 
Kako je Patricija to sprejela?
Ko sva končala, se je nekako vedelo, da moj način življenja – firma in kmetija – ni njen. In razdalja med nama, da bi ona k meni hodila … Jaz praktično nisem bil skoraj nič pri njej, bil bi lahko malo več. Saj veste, kako se to sprejme, če se vsaj približno malo zaljubiš. Čeprav sem potem izvedel, da sem bil vse, samo človek ne. In da tudi ni bila nikoli prav zelo zaljubljena vame.  Kakorkoli, ni važno ... Vsakdo, če je zavrnjen, tega ne sprejme najbolje.
 
Upal je, da bo ob Patriciji lahko pozabil na žensko, v katero se je zaljubil pred snemanjem šova. FOTO: Pop TV
Upal je, da bo ob Patriciji lahko pozabil na žensko, v katero se je zaljubil pred snemanjem šova. FOTO: Pop TV
Sta s Patricijo še v stikih?

Ne, nič več.
 
Kaj pa z žensko, v katero ste bili pred snemanjem oddaje zaljubljeni?
Nekaj sva še bila v stikih, ampak z njene stvari ni to bilo več to. Tudi ne more biti, ker ko enkrat izgubiš zaupanje, se ne more kar vrniti. To sem sf***l, ker sem bumbar. Če glava ne dela, telo trpi.
 
Imate to žensko še radi, bi še poskusili pri njej?
Ja, seveda. Če mi je toliko časa ostala v mislih ... Ustrašil sem se, rekel sem si, da grem s Patricijo in jo pač pozabim. Ampak ni šlo, je bilo premočno.
 
Ste se ustrašili ljubezni ali tega, da bi se vezali?
Tega, da mi je bilo prelepo. Nisem mogel verjeti, da je lahko tako, kot je bilo. Malo sem se ustrašil tudi tega, da ne bom znal izpreči svojega dela, da bom lahko njej posvetil čas. Sploh ne vem, kaj naj rečem. Pač ustrašil sem se, čeprav mi je bilo potem takoj žal. Že ko sem jo poklical, da bi ji rekel, da to ni to, čeprav je bilo. Sem potem še vso noč drgnil telefon, da bi jo poklical in rekel, da hočem njo, a si nisem več upal.
 
Jaka je v šovu našel ljubezen, Gašperjevo srce pa se ni ogrelo za nobeno kandidatko. FOTO: Ljubezen po domače
Jaka je v šovu našel ljubezen, Gašperjevo srce pa se ni ogrelo za nobeno kandidatko. FOTO: Ljubezen po domače
Mogoče pa še boste zbrali pogum?

Ne vem, bomo videli. Povedal sem ji, a kaj ko je bilo vse po televiziji. Na neki način se je vse to začelo vračati. To je težko, jaz jo čisto razumem, da je težko. Po eni strani ji dam prav; če nisem imel toliko jajc, da bi naredil, kot je treba, ko je bil čas. Nisem mogel drugače, tako je bilo ...
 
Je ta ženska iz okolice Škofje Loke?
Ne, je s čisto drugega konca. To mi je bilo najboljše pri vsem, ker mi je praktično padla z neba padla. Spoznala sva se prek facebooka, a jaz se nisem pretirano ubadal s tem, da bi prav za ženskami letal. Saj so bile ponudbe, a mi sploh ni dišalo. Še vsak mi je rekel, naj jih izkoristim, ampak to je brez zveze. Nimaš nič od tega ...
 
Torej imate trenutno ljubezen bolj 'na hladnem'?
Čisto sem bil zaprt za kar koli, zato me je tako presenetilo, da je do mene prišla na takšen način. Začel sem se ji odpirati, v ključnem trenutku pa, namesto da bi se ji odprl, sem zbežal. Zdaj pa je videti, kot da sem za drugo letal. Če bi samo šel in ne bil potem s Patricijo skupaj, bi se dalo še nekaj rešiti, ker sem šel v oddajo še naprej, je pač bilo tako videti.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije