RUMENA RUTKA

FOTO: Takole so jih znani Slovenci oblekli za prvi šolski dan

Številni znani Slovenci in Slovenke so svoje otroke pospremili v šolo.
Fotografija: Rebeka Dremelj ima dve hčerki. FOTO: Tibor Golob
Odpri galerijo
Rebeka Dremelj ima dve hčerki. FOTO: Tibor Golob

Prvi september je čas za nove začetke in številni otroci komaj čakajo, da prestopijo šolski prag. Prav nič drugače ni z otroki znanih Slovencev. Še posebej pozorne so mamice, ko gre za oblačila njihovih princesk. Za prvi šolski dan je garderoba skrbno izbrana, nekatere so se uredile tudi za v vrtec.

Rebeka Dremelj je Šajano in Sio oblekla v moderna oblačila, da sta blesteli med sošolkami, prva v šoli, druga v vrtcu.

V prvi razred je odšla tudi ljubka Vita, hči plesalke in nekdanje članice skupine Bepop Tinkare Fortuna. Ta ji je ob vstopu v šolo namenila prav poseben zapis. 

Kar sama se je za v vrtec oblekla simpatična Otja, hči še ene bepopovke, Ane Praznik. Ta je ob fotografiji zapisala, da se je Otja povsem sama oblekla za v vrtec.

Svojo hčer v črtastem puloverju sta v prvi razred pospremila Aljoša Bagola in njegova Iva. Še prej pa so za lep spomin posneli fotografijo.

Tudi Lili Žagar je v prvi razred pospremila svojo Injo. Ponosna je objavila tudi fotografijo svoje prvošolke, ki ji je družbo delala mala opica. 
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Na svojega prvošolčka je bil ponosen tudi kuhar in sodnik v Masterchefu Luka Jezeršek. Zraven fotografije je zapisal, da upa, da bo šolo obiskoval raje kot on. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije