OTROK

FOTO: Peter Prevc in Mina bosta zibala junija

Na prihod otroka se skakalec in skrbnica Petrove blagovne znamke pospešeno pripravljata.
Fotografija: Peter in Mina bosta zibala junija.
Odpri galerijo
Peter in Mina bosta zibala junija.

Nosečnost je normalen del življenja in ni bolezen, poudarjajo številni ginekologi in ginekologinje. In tega dobronamernega nasveta strokovnjakov se drži tudi srčna izbranka Petra Prevca Mina Lavtižar.

Zaobljeni trebušček ji je pred radovednimi pogledi in predstavniki sedme sile uspelo skrivati kar nekaj mesecev, da s Petrom pričakujeta svojega prvega otroka, pa so vedeli le njuni družinski člani in najbližji prijatelji. Ker redke skrivnosti ostanejo skrite, se je novica o njunem sladkem pričakovanju kmalu razširila kot požar in da bodo kmalu trije, je na svojem profilu na instagramu potrdil tudi ponosni bodoči očka Peter. Z Mino že nestrpno odštevata, zibala bosta junija.

Mina že nekaj časa ustvarja prave sladke mojstrovine pod imenom Minin Cukr, lani je izdala tudi knjigo receptov.
Mina že nekaj časa ustvarja prave sladke mojstrovine pod imenom Minin Cukr, lani je izdala tudi knjigo receptov.

Na prihod otroka se pospešeno pripravljata, in kot pravi visoko noseča Mina, so pred njima najboljše počitnice. Bodoča mlada očka in mamica pa ob vsej evforiji nimata časa za brezdelje in sta ves čas v pogonu ter pridno skrbita za varno finančno prihodnost prvorojenca ali prvorojenke.

On trenira, ona prodaja

Po dopustu, med katerim se zaradi Minine nosečnosti nista odpravila v eksotične kraje in sta čas raje izkoristila za izlete po naši lepi deželici in celo prebelila in pripravila otroško sobico, se je Peter že vrnil v stare tirnice.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki in na drugih prodajnih mestih.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije