H KONCU GRE

Šov Ljubezen po domače nič več ob petkih: kaj pa bo z našimi junaki?

Ljubezen po domače se počasi končuje.
Fotografija: FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
FOTO: Pop TV

Povzemimo dogajanje zadnje oddaje šova Ljubezen po domačeMilan je odpeljal Ireno na romantično potovanje v Portorož. Ona je bila nad izletom navdušena, je pa žalostno ugotavljala, da on ni bil tako vzhičen, čeprav je bil prvič v Portorožu. »Ne čutim nič. Potrebujem pozornost, ki mi je on ne more dati. On razmišlja le o kmetiji. Nima romantike, čeprav zatrjuje drugače,« je razlagala Irena. Milan pa je menil: »Rad bi se spremenil zaradi nje. Nočem več čutiti praznine. Nočem se vrniti sam na kmetijo. Moram jo osvojiti, da zapusti svoj dom in pride k meni.«

Medtem je Gašper Patricijo odpeljal v hotel s petimi zvezdicami, vse je kipelo od ljubezni. Razkrila sta, da si želita dva otroka, in si izmenjevala zaljubljene poglede. Patricija je povedala je, da bi bila pripravljena preseliti se na njegovo kmetijo in da si že od nekdaj za partnerja želi kmeta. A v veliki zakonski postelji naklonjenosti ni ravno bilo, saj se je Gašper želel poljubljati, ona pa ne.

Kakor koli že, šov je dosegel vrelišče, pred nami pa so romantični izleti, ki pa ne bodo na sporedu v ustaljenem petkovem terminu, temveč jih bomo spremljali ob nedeljah ob 20.00.

 

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije