HRVAŠKA

Viralna fotografija! Zagorci so pripravljeni na točo, pa vi? (FOTO)

Tudi pri sosedih je pustošilo neurje.
Fotografija: FOTO: Facebook/policija Zaustavlja Krapinsko Zagorska županija
Odpri galerijo
FOTO: Facebook/policija Zaustavlja Krapinsko Zagorska županija

Potem ko je po Sloveniji pustošilo močno neurje, ki ga je spremljala toča v velikosti žogice za namizni tenis, je neurje doseglo tudi Hrvaško. Po družbenih omrežjih se je razširila fotografija avtomobila, katerega lastnik med neurjem ni ničesar želel prepustiti naključju. Avto je namreč zaščitil z vzmetnico in kartonom, da ga toča ne bi poškodovala.

»Zagorci smo pripravljeni na boj, kaj pa vi?« piše v opisu fotografije na Facebook strani Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija. »Vsak varuje svoj avto, ki ni luksuz, ampak življenjska nuja, ne glede na to, koliko je star. Srečno vsem,« pa je inovativnemu vozniku napisal eden od članov skupine.

Neurje zahtevalo štiri življenja

Dodajmo, da je pretekli teden silovito neurje predvsem v Zagrebu povzročilo obsežno razdejanje in vzelo štiri življenja. V središču Novigrada, avtokampa Sirena in hotela Maestral pa je močan veter izruval na desetine dreves, večinoma borovcev, ki so padla na počitniške prikolice, šotore in avtomobile ter povzročila precejšnjo škodo. Smrtnih žrtev tam na srečo ni bilo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije