BREZZOBI NASMEH

Pokazala, kako je videti brez zob, začeli so ji izpadati pri 21 letih (VIDEO)

Priznava, da je med nosečnostjo slabo skrbela za svoje zdravje.
Fotografija: Lep nasmeh glamurozne mame. FOTO: Tiktok, Princxssglitterhead, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Lep nasmeh glamurozne mame. FOTO: Tiktok, Princxssglitterhead, posnetek zaslona

Uporabnica tiktoka iz New Yorka se je odločila javno spregovoriti o izgubi zob med nosečnostjo in je pokazala, kako je videti brez zobne proteze.

Alicia (36) je povedala, da je med prvo nosečnostjo utrpela ekstremno izgubo kalcija, zaradi česar so ji začeli izpadati zobje. Zdaj nosi protezo zaradi kariesa, ki je med prvo nosečnostjo pred 15 leti začel napadati njene zobe. Pojasnila je, da se med nosečnostjo ni pravilno prehranjevala in ni pazila na svoje zdravje. Zobje so ji zaradi gentske predispozicije za ekstremno izgubo kalcija med nosečnostjo s prvo hčerko začeli propadati in od tedaj je imela z njimi velike težave. Ko je pri 24 letih rodila drugo hčer, si je za 10 tisoč dolarjev dala narediti protezo.

Vplivnica, ki je na tiktoku znana kot princxssglitterhead, je svojim sledilcem pokazala, kako je videti povsem brez zob. Spodnjo in zgornjo protezo je vzela iz ust, nato pa pokazala svoj brezzobi nasmeh. Njen video je hitro postal zelo priljubljen, oglasile so se ji tudi druge mame s podobnimi težavami ter se ji zahvalile za pogum.

@princxssglitterhead

Reply to @magicjuanontv #smiling #denturechallenge #smilewithoutteeth #smilewithtiktok #tiktoktherapy #toothlessprincess #DoritosDuetRoulette #fypシ

♬ Hislerim - Serhat Durmus

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas