MRAČNE PREROKBE

Grozljiva napoved Nostradamusa za leto 2024! Napad Irana na Izrael sprožil strah pred 3. svetovno vojno

Ko je pisal o potencialu vojne leta 2024, je prerok s pravim imenom Michel de Nostredame dejal: »Rdeči nasprotnik bo postal bled od strahu in spravil v strah veliki ocean.«
Fotografija: Nostradamus FOTO: Gwengoat, Getty Images
Odpri galerijo
Nostradamus FOTO: Gwengoat, Getty Images

Francoski videc Nostradamus je za leto 2024 napovedal vojno, zdaj pa je napad Irana na Izrael sprožil strah pred svetovnim konfliktom.

Videc, rojen kot Michel de Nostredame, je videl, da so se številne prerokbe iz njegove knjige Les Prophéties uresničile v preteklih letih, potem ko je bila izdana pred več kot 450 leti. Natančno naj bi napovedal vzpon Adolfa Hitlerja, ustrelitev predsednika Johna F. Kennedyja, začetek pandemije covida in celo krizo življenjskih stroškov leta 2022.

Zdaj se zdi, da je imel še eno uspešno napoved. Ko je pisal o letu 2024, je rekel: »Rdeči nasprotnik bo postal bled od strahu in spravil v strah veliki ocean.«

Izjava naj bi bila povezana tudi z napetostmi med Kitajsko in Tajvanom, vendar so bili upoštevani tudi nedavni napadi Hutijev na ladje v Rdečem morju.

image_alt
Nostradamusova napoved za leto 2024 vam je naježila kožo

image_alt
Moderni Nostradamus trdi, da se bo še letos odprl portal, ki vodi v druge dimenzije

Ljudje se bojijo

Dodaten element slabšanja odnosov na Bližnjem vzhodu je še podžgal njegove napovedi, saj se ljudje zdaj bojijo, da se bliža tretja svetovna vojna.

Potem ko je Iran pozno v soboto proti Izraelu izstrelil na desetine brezpilotnih letal in balističnih izstrelkov, se je na omrežju X, prej znanem kot twitter, začela pojavljati tema o tretji svetovni vojni.

image_alt
Temne prerokbe se uresničujejo: kaj je kralju Karlu III. napovedala astrologinja princese Diane

image_alt
Srhljiva napoved babe Vange

Uporabnik, ki je spremenil svoje ime in profilno sliko s Putinovo, je zapisal: »Če se tretja svetovna vojna začne in obstajajo tri strani: 1. Rusija, Kitajska, Iran, Jemen, Severna Koreja, Irak; 2. Nato, Združene države, Izrael in Ukrajina ter 3. talibani, Hezbolah, Hutiji. Na katero stran se boste postavili?«

Druga oseba je zapisala: »Zdaj bolj kot kdaj prej je svet na robu 3. svetovne vojne.«

Tretji je dodal: »Iran je napadel Izrael. Začela se je tretja svetovna vojna,«poroča dailystar.co.uk.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije