RADOVEDNICA

Vohunila za sosedom in obtičala v rešetkah

Objavljeno 06. junij 2019 16.15 | Posodobljeno 06. junij 2019 16.25 | Piše: A. P.

Kolumbijko je radovednost drago stala. Na koncu so jo morali izvleči gasilci.

Presneta radovednost FOTO: Fb
Radovednost v kombinaciji z nepremišljenostjo pogosto vodi v težave. O tem se je na boleč in ponižujoč način prepričala tudi neka ženska in Kolumbije, ki je končala z glavo v rešetkah, reševalci pa so potrebovali kar pet ur, da so jo osvobodili. Nesrečnica pravi, da je hotela le preveriti, ali je njen sosed morda doma, in je potisnila glavo skozi rešetke na njegovih vhodnih vratih.

Prigoda iz mesta La Virgina je postala prava spletna senzacija, potem ko so se na internetu pojavile fotografije ujete ženske. Nekaj časa naj bi se poskušala rešiti sama, nato pa ji ni preostalo drugega, kot da začne klicati na pomoč. K sreči so njeno stokanje kmalu slišali mimoidoči in poklicali policijo. Možje v modrem so poskušali njeno glavo potegniti iz objema kovinskih
image
Zgodilo se je v kolumbijski La Virginii. FOTO: Wiki
palic, a jim ni uspelo. Prav vse je bilo zaman. Na koncu jim ni preostalo drugega, kot da pokličejo gasilce. Celo ti so potrebovali neverjetnih pet ur, da so jo rešili.

Na fotografijah, posnetih med akcijo reševanja, ki je bila za vse razen za ujeto žensko očitno zelo zabavna, lahko vidimo, kako se policisti in reševalci smejijo, medtem ko ji pomagajo. Pojavila se je celo govorica, da naj bi bila ženska znana po tem, da je vohunila za sosedom in je zdaj pač dobila, kar si je zaslužila. 
5 ur so jo reševali.
Deli s prijatelji