VPLIVNICA

Superbabica hodi samo z 10 let mlajšimi

Avstralka je pri 63 letih kot mladenka, telovadi petkrat na teden Zaradi mišičastega telesa jo obletavajo mladi moški.
Fotografija: Z nekaj vaje in pravo prehrano je videti kot mladenka.
Odpri galerijo
Z nekaj vaje in pravo prehrano je videti kot mladenka.

Ima že tri vnuke in 63 let na grbi, pa vendar Lesley Maxwell petkrat na teden kleše svoje mišice v fitnesu in je videti bolje kot živahna mladenka v izjemni formi. Čeprav trdi, da k temu pripomoreta predvsem redno gibanje in zdrava prehrana, pa ima nemara s tem kaj opraviti tudi njeno ljubezensko življenje. Trenutno samska Lesley namreč nima navade hoditi z vrstniki.

»Vedno me oblegajo mlajši moški. Vsi moji partnerji so bili mlajši od mene, vključno z mojim bivšim možem, s katerim sva bila narazen 13 let,« razkriva Lesley, ki hodi na zmenke le z moškimi, ki so najmanj deset let mlajši. Ob vsem povedanem ne preseneča, da se mladostna babica, kot pravi, počuti, kot da se sploh ne bi starala.

Superbabica, ki dokazuje, da ni nikoli prepozno, je prvič nastopila na tekmovanju v fitnesu šele pri 49 letih. Da bo sodelovala na tekmovanju, se je odločila, ko je videla posnetek izklesanih mladenk. Do danes je dosegla več kot 30 zmag. Njen mladostni videz je vir občudovanja in navdiha doma in po svetu. Nekoč gospodinja si danes služi kruh kot osebna trenerka in vplivnica – na instagramu ima več kot 11.000 sledilcev.

Lesley ni sram pokazati svojega telesa na plaži.
Lesley ni sram pokazati svojega telesa na plaži.
Kljub temu da ji je mama govorila, da fitnes ni za dekleta, saj moški ne marajo žensk z mišicami, je Lesley od mladih nog najraje preživljala čas v telovadnici. Premagovanje fantov v telovadnici je bil zanjo vseeno od nekdaj njen najljubši izziv, zares pa se mu je posvetila šele v zrelih letih. »Rada sem kazala, da sem močna, in dobivala stave s fanti, ko sem jim dokazovala, da zmorem dvigniti več kakor oni,« se spominja. Zadnja leta je s poskusi in napakami iskala način, kako naj se giba in prehranjuje, da se bo počutila mladostno in bo tako tudi videti. Recept, ki ga je odkrila, danes deli s svojimi strankami v telovadnici. Kot pravi, je v jeseni življenja precej srečnejša, kot je bila v mladosti, tudi zato, ker je na tekmovanjih in v telovadnici spoznala toliko čudovitih ljudi. Babica z jeklenimi mišicami vrstnicam polaga na srce, naj ne čakajo, ampak naj se takoj podajo v akcijo in si z dvigovanjem uteži povrnejo seksi telo, kakršno so imele v mladosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije