Stari prijateljici v resnici sestri

Nerazdružljivi sta od osnovne šole, tudi podobni sta si. Latoyin oče je imel razmerje z Ashleyjino sestro.
Fotografija: Neverjetno zgodbo je potrdil tudi test DNK. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Neverjetno zgodbo je potrdil tudi test DNK. FOTO: Guliver/Getty Images

Spoznali sta se konec osnovne šole in od takrat sta nerazdružljivi. Sedemnajst let sta bili kot rit in srajca, mnogi so jima celo govorili, da sta si nadvse podobni; delili sta si okus za modo in glasbo, celo za moške, saj sta se zaljubili v brata in z njima tudi zanosili. In v razmiku nekaj tednov rodili prvega otroka. Ob zaroki 29-letne Latoye Wimberly, ki je dve leti mlajša od najboljše prijateljice Ashley Thomas, pa so številna vprašanja končno dobila odgovore. Ashley in Latoya sta v resnici sestri!

DNK-test

Spoznali sta se leta 2004 in ugotovili, da imata obe izrazito visoke ličnice, enako polt, razmik med prednjimi zobmi, isto številko obutve. Nenehno sta si izmenjevali oblačila, skupaj hodili na zmenke in si delili vse skrivnosti. In še sanjalo se jima ni, da sta v resnici tudi biološko povezani. Za razodetje je poskrbelo družabno omrežje, kjer je Latoya objavila novico o zaroki in fotografijo s svojim očetom Kennethom Wimberlyjem, ta pa je dosegla tudi najboljšo prijateljico Ashleyjine pokojne matere, ki je razodela, da je nekoč poznala nevestinega očeta. Latoya in Ashley sta sklenili pobrskati po preteklosti in ugotovili, da sta se Kenneth in Thomasova nekoč ne le poznala, temveč sta imela tudi kratko razmerje. In plod tega je bila Ashley, je nazadnje potrdil tudi DNK-test.


Neverjetno zgodbo je potrdil tudi test DNK. FOTO: Guliver/Getty Images
Neverjetno zgodbo je potrdil tudi test DNK. FOTO: Guliver/Getty Images
»Ashley je v mladosti veliko časa preživela pri nas,« pripoveduje Kenneth. »Velikokrat me je prosila za pomoč pri popravilu avtomobila. Nekoč sem jo vprašal, zakaj ji njen oči ne pomaga, pa je rekla, da nimata dobrega odnosa.« Thomasova je sicer pri petnajstih letih izvedela, da moški, s katerim je bila njena mati poročena, ni njen biološki oče, a ker ji mati ni želela razodeti podrobnosti o pravem očetu, je opustila upanje, da ga bo kdaj spoznala, pred leti pa je mati umrla in skrivnost odnesla s seboj v grob.


A ko je izvedela, da je pravzaprav del Latoyine družine, in prebrodila šok, so jo zajeli občutki velikanske sreče. Ima tudi dva otroka, Kenneth pa je izjemno vesel, da ima še dva vnuka več.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije