DOBRA VILA MAJA

Te skrbi, kaj bodo rekli drugi?

Objavljeno 04. junij 2020 20.00 | Posodobljeno 04. junij 2020 20.00 | Piše: Maja Debelak

Ljudje so vklopili ‘bullshit detektor‘ in spregledali. Spoznali so, kaj so besede in kaj resnična dejanja.

Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv
Vas skrbi, kaj bodo rekli drugi, ko boste zasijali in pokazali svoje darove? Vem, kako je. Sem se pred leti skrila enako kot vi. Pokrila sem se z nevidnim plaščkom, da sem bila 'normalna'. Skrila sem svoj sijaj, luč in darove – le zato da se drugi ne bi slabo počutili ob meni. In vem, da se enako dogaja tudi vam. Kot punčka se je skrila, zakrila z nevidnostjo in postala 'oni'.
Ljudje so vklopili 'bullshit detektor' in spregledali. Spoznali so, kaj so besede in kaj resnična dejanja.


Vendar je prišel čas, da pokažete, kdo ste v resnici. Prišel je čas, da pokažete svoje darove, modrosti in sposobnosti. Nikoli ne omahujte, ko gre za vašo svetlobo, ljubezen in luč. Nikoli! Pokažite svoje žareče in bleščeče barve. Prišel je čas, ko se ne boste mogli več skrivati.
Ljudje so spregledali, vidijo, predvsem pa čutijo. Filtri so izginili, blef ne deluje več, besede nimajo več moči. Ljudje čutijo resnico. Ljudje čutijo in vidijo bistvo. Ljudje so vklopili 'bullshit detektor' in spregledali. Spoznali so, kaj so besede in kaj so resnična dejanja.

Srca so se odprla in ljudje so začeli gledati s srcem. Zato se ne skrivajte več in zasijte! Ne ugajajte, bodite to, kar ste v resnici. Povejte svojo resnico. Kažite svoje darove in z njimi pomagajte drugim. Bolj boste pokazali resnične sebe, lepše stvari boste privlačili, ljudje vas bodo začutili in postali boste lahko, kar ste v resnici.

Seveda, jasno je, da boste deležni napadov. Okolici ne bo všeč vaš sijaj in bleščice – želeli vas bodo potegniti nazaj v stare vzorce in paradigme. Želeli bodo, da se pokrijete nazaj s svojim nevidnim plaščem. Vse je samo vibracija. Ne dovolite, da bi vam drugi preprečili sijati. Trenutno je čas, ko moramo vsi zasijati v svoji največji veličini. Pokažite svojo svetlobo, bleščice, diamantno, zlato, srebrno in belo barvo.

Vem, da je za to potreben pogum, ampak imate ga, saj ste veliko močnejši, kot si mislite. Pokažite svojo dušo, ljubezen in svetlobo. Pokažite, kdo ste v resnici. Prišel je naš čas. Zasijte! Prečudoviti ste!
Deli s prijatelji