KOZMIČNI PREBOJ

Pripnite si pasove, nič več ne bo tako, kot je bilo

Saturn in Pluton sta trenutno v kozorogu. Prvi deluje na mejah, strukturi, učenju in predstavlja pot malih korakov, medtem ko drugi deluje na transformaciji, obnavljanju in simbolizira preporod feniksa.
Fotografija: Travelling in space with an old ancient key, teleporting between portal gates. Abstract concept
Odpri galerijo
Travelling in space with an old ancient key, teleporting between portal gates. Abstract concept

Njuna energija se bo stopnjevala, vrhunec pa bo dosegla januarja 2020. Prvi deluje na višini, drugi na globini … Pripnite si pasove, kajti nič več ne bo tako, kot je bilo. Pa vendar, če se boste uglasili s seboj, boste njuno energijo lahko začutili že zdaj.

Saturn in Pluton bosta delovala skupaj v znamenju kozorogu. Pod njunim vplivom bomo na globalni ravni doživeli uničenje stvari, ki ne delujejo več. To se bo kazalo predvsem na področjih velikih korporacij, vlade, gospodarstva in bančništva. Ta energija bo poudarjena, in če ne bomo spremenili ničesar na tej ravni in ne bomo izkoristili novega odpiranja energije, si bomo precej otežili stvari v prihodnosti.

Razširite običajne meje

Njun vpliv boste občutili kot potrebo po postavljanju novih meja ali oddaljevanju od vsega, kar se vam zdi omejujoče ali vam ne prinaša napredka. Ta energija vas pravzaprav nagovarja in vam prinaša možnost, da se povzpnete višje, hkrati pa še vedno ohranite ravnovesje. Zdaj vas bo namreč ta energija izzvala, da se širite naprej in še višje. Prihaja čas, ko boste morali razširiti običajne meje, saj je to edini način, da boste še rasli. Prav temu bo leto 2020 naklonjeno, zato se boste morda ves december resnično ukvarjali s tem, kaj želite graditi v letu 2020. In kar je pomembno, zdaj boste začeli postavljati namere, ki pa ne ne bodo delovale samo za vas, ampak za celotno človeštvo.

Čas za prestrukturiranje življenja

Srečanje Saturna in Plutona prinaša veliko transformativne energije, ki bo oblikovala teme prihodnjega desetletja. Saturn in Pluton sta v konjunkciji, torej na istih stopinjah, vsakih 35 do 38 let, pa vendar nihče od nas še ni doživel, da bi domovala skupaj v znamenju kozoroga. To se ne bo zgodilo niti v bližnji prihodnosti. V preteklosti so bile poravnave Saturna in Plutona vedno povezane z zloglasnimi svetovnimi dogodki, ker sta oba povezana z vidikom uničenja, ki je pomemben del procesa, da se lahko stvari obnovijo. Prav obnova je namreč v življenju najpomembnejša.

Kadar koli je Pluton aktiven, pomeni, da je prišel čas za prestrukturiranje življenja.

Na globalni ravni Pluton v kozorogu izvaja pritisk na bančne sisteme, velike korporacije in vlado. Del njegovega dela v kozorogu je predelava in preoblikovanje stvari, ki niso pristne. Vsemu temu smo priča tudi zdaj, saj sami lahko vidite, koliko je v zadnjih letih uporov, stavk, zahtev po prenovi sistemov vseh vrst: od bančnega, finančnega, vladnega, šolskega, zdravstvenega, komunikacijskega … Pluton je povezan z močjo. Ljudje na oblasti in ideja moči sta zdaj pod drobnogledom, pripravljena na preobrazbo. Vsekakor pa je na koncu Plutonovo delo duhovnega značaja.

Svojevrstna kozmična nevihta

Pluton deluje na notranji, senčni jaz in na globino naše duše in nam pomaga kopati globlje, da bi našli svojo moč, olupili plasti in stopili v svojo pristno jedro.

Pluton bo ostal v kozorogu do leta 2024 in se ne bo vrnil vanj do leta 2254, zato bodo posledice, ki jih bo pustil, dolgotrajne. Si zdaj lahko predstavljate, kakšno bo srečanje Plutona in Saturna v kozorogu?

Oba sta osredotočena na bančništvo, vlado, poslovanje, javni red in podobno, a nosita tudi globlje sporočilo in bistvo. Na dušni, na intuitivni ravni se Saturn in Pluton združujeta, da se ponovno rodita. Tudi onadva sta podvržena lastnemu procesu, da se lahko premakneta na višjo raven ter prineseta večjo izraznost in frekvenco.

Ta dva planeta, ki se bosta poravnala, bosta ustvarila svojevrstno kozmično nevihto, ki vas bo prisilila, da boste vstali in prevzeli odgovornost za svoje življenje, odločitve in način, kako bomo v prihodnosti vodili svet. Pod intenzivno energijo Plutona in Saturna se bo zavesa odgrnila in videli boste ozadje, kaos na svoji poti. Prav tako boste prisiljeni prevzeti odgovornost za svoje kolektivne ukrepe in prispevke.

V preteklosti, ko sta se Saturn in Pluton poravnala, smo videli vse od recesije do vojn, depresij in revolucij. Vse to se je ob izzivih rodilo na nov način in vsakič smo se obnovili in našli novo moč. Prva poravnava dveh mogotcev je bila v aprilu 2019. Pobrskajte malo po spominu, kaj se je dogajalo takrat v vašem življenju, kje so bile napetosti, nesoglasja, preizkušnje in lekcije, saj so to smernice, kaj lahko ponovno pričakujete ob njunem ponovnem stiku.

Vsem vam bo dana možnost premika

Pluton in Saturn se vam bosta pomagala prebuditi in preoblikovati strukturo življenja. Ta energija vam bo prinesla dobesedno nov način razmišljanja in nov zrak, da boste lahko končno zadihali. Stvari boste morali narediti drugače, spremeniti vrednote, kot družba pa se bomo morali obrniti v drugačno smer. To usklajevanje deluje že nekaj časa. Veliko delov sestavljanke se zlaga, pa vendar se bo svet, kot ga poznamo, premaknil na novo raven. Vsem vam bo dana možnost, da se premaknete in dvignete, osvobodite svoje omejitve in jih ponovno rodite v nekaj novega. Vsi boste dobili novo moč.

Dobili boste priložnost, da spremenite odnos do denarja in moči.

Na to poravnavo se pripravljamo od zdaj naprej, ko ste vodeni na najgloblje ravni duše. Vaša duša je vedela, da prihaja ta proces, in želela je biti del te nove energije. Trenutno se zavedajte, da moramo vsi nadaljevati delo za dvig zavesti.

Se beremo,
z srca,
Shana

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije