LEPOTICA

Lepa Pia Bernjak: Krasi svetovne naslovnice

Objavljeno 30. junij 2020 12.00 | Posodobljeno 30. junij 2020 12.00 | Piše: M. T., foto David Bellemere za Pain de Sucre, Nicolas Fols, Agnes Lloyd Platt

Da korona piše tudi navdihujoče zgodbe, dokazuje mlada Grosupeljčanka Pia Bernjak, ki je z velikimi koraki vstopila v modne prestolnice. Na dan, ko so zaradi razglasitve epidemije zaprli brniško letališče, je morala predčasno zapustiti enega svojih najodmevnejših projektov doslej. Kljub temu je uresničila svoje velike sanje in se znašla na naslovnici prestižne francoske revije ter postala prva slovenska manekenka s tako izjemnim uspehom.

Pia v rdečih kopalkah kot zvezde Obalne straže
Postavno in privlačno Pio Bernjak smo že predstavili in naše tedanje napovedi, da bomo o njej še veliko slišali, predvsem pa videli, so se že začele uresničevati. Obraz domače agencije Immortal Models je namreč pristal na naslovnici francoskega Cosmopolitana, in to dvomesečne poletne številke, ki velja za najpomembnejšo v letu. Vendar do tega skoraj ne bi prišlo, saj je morala zaradi strahu pred zaprtjem meja in letališča že po dveh dnevih poziranja na sanjskem Mavriciju prekiniti svoje delo in se vrniti domov.
image
Sanje vsake manekenke so, da bi bila obraz znamke Chanel.

»Bilo je zelo stresno in negotovo, saj ni nihče pričakoval, da bodo čez noč zaprli letališče. Pred mano je bilo še vsaj pet delovnih dni s fantastično ekipo, a varnost je le na prvem mestu in brez zadržkov so mi dovolili, da se predčasno vrnem,« pripoveduje lepotica.

Ob koncu zapovedane večmesečne karantene pa je dobila eno najlepših daril. »Nisem pričakovala, da se bodo na uredništvu francoskega Cosmopolitana odločili, da mi namenijo naslovnico poletne številke, kar je velikanska čast in sanje vsake manekenke. Vedela sem, da bom nastopila v njihovi modni zgodbi, a res nisem pričakovala, da bom pozdravljala bralke s prodajnih polic. Dobila sem čudovito rojstnodnevno darilo,« je navdušeno povedala.
Vroča Slovenka!


Pia je tudi obraz kolekcije prestižnih ur in nakita znamke Chanel, zanjo pa se zanimajo še druga priznana imena iz modnega sveta, v katerem bo odslej pomembno vlogo igrala tudi naša krasotica. Ni čudno, da nam jemlje dih v aktualni kampanji kopalk Pain du Sucre, ki jo je le dva dneva po lanski maturi posnela na Zanzibarju. Na fotografijah spominja na glavne igralke slavne serije Obalna straža, in nič nas ne bi presenetilo, če bi poleg uspešne manekenske kariere zaslovela še na filmskem platnu.

 
Deli s prijatelji