NAPOVED

Kažipot planetov: Počilo bo!

Preverite, kaj nam planeti napovedujejo v prihodnjih dneh.
Fotografija: Kaj nam kažejo planeti? FOTO: Nasa
Odpri galerijo
Kaj nam kažejo planeti? FOTO: Nasa

Ta teden nam bo zmanjkalo potrpežljivosti in želeli se bomo izviti izpod pritiskov in omejitev. Množica planetov v vodnarju – Sonce, Merkur, Jupiter in Saturn – je namreč v kvadratnem aspektu z Marsom in Uranom, kar nakazuje, da bo počilo in da se mora nekaj spremeniti, četudi na silo.

Na istih stopinjah sta bila sicer Mars in Uran, ki predstavljata vžigalico ob sodu smodnika, že 20. 1. in se počasi odmikata drug od drugega, a ker ju bo 28. 1. polna luna spodbudila in povezala v težavni T-kvadrat z zgoraj naštetimi planeti v vodnarju, lahko pričakujemo nemire, vstaje, upore tako pri nas kot na svetovni ravni. Ljudje bodo imeli dovolj, odneslo jim bo pokrovko in nič več ne bodo ubogljivo sledili pravilom, ampak se postavili po robu novemu omejevanju. Tudi v ZDA, kjer je potekala inavguracija prav na dan konjunkcije Marsa in Urana, se bodo nadaljevali protesti. Skrb vzbujajoče je tudi, da je omenjena aspektna konstelacija povezana s povečano možnostjo potresov.

Več optimizma nas v napornem času, ko bomo nervozni in se nam bodo načrti nenehno spreminjali, čaka v odnosih. Venera se najprej s sekstilom poveže z Neptunom in prinaša navdih in romantiko, nato pa še s Plutonom, kar bo v četrtek razgrelo strasti.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas