PLANETI

Kažipot planetov: Čas je za kopel, duhovnost in romantiko

Počasi prehajamo v prijetnejše energije, in čeprav nam ta teden ne uidejo nepričakovane spremembe in nekaj nerazumevanja ter tresljajev v ljubezenskih odnosih, bo čas temeljno spodbuden za uresničevanje novih poslovnih idej, sodelovanje, druženje, mreženje, komunikacijo, tudi zabavo.
Fotografija: Zvečer se bo energija umirila. Fotografija je simbolična. FOTO: Foto: Jure Eržen, Delo 
Odpri galerijo
Zvečer se bo energija umirila. Fotografija je simbolična. FOTO: Foto: Jure Eržen, Delo 

Nedeljska polna luna v levu bo sicer odprla teme, povezane z egom in samozavestjo. Spet se lahko razvnamejo politični boji, čakajo nas lahko tudi na hitro sprejeti neprijetni novi zakoni.

V petek se pazite impulzivnosti, s katero lahko prehitro podrete kakšen most za sabo, čez vikend pa ne pričakujte, da se bo partner z vami strinjal, saj se vam bo zdelo, kot da govorita dva različna jezika. Energije in strasti bo vseeno dovolj, tako bi bilo najbolje, da ne razpravljata preveč in jo sprostita med rjuhami. Že v sredo boste prijetno presenečeni v ljubezni, saj se bodo stvari zasukale v povsem drugo smer.

V ponedeljek pa je čas za ustvarjanje, duhovnost, kreativne hobije, sočutno poslušanje. Povečana bosta navdih in intuicija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije