Denis Porčič Čorčip: otrokom želi pokazati pravo pot

Denis od 19. do 21. junija organizira poletni Samurai kamp v Kranjski Gori, na stežaj bo odprl vrata tudi socialno ogroženim otrokom.
Fotografija: Denis od 19. do 21. junija organizira poletni Samurai kamp v Kranjski Gori, na stežaj bo odprl vrata tudi socialno ogroženim otrokom. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Denis od 19. do 21. junija organizira poletni Samurai kamp v Kranjski Gori, na stežaj bo odprl vrata tudi socialno ogroženim otrokom. FOTO: Osebni Arhiv

Denis Porčič - Chorchyp, ki ga večina pozna kot raperja, borca in trenerja, junija pripravlja projekt za otroke, saj jim želi dati to, česar sam v mladosti ni imel. »Ko sem začel pri enajstih trenirati karate, sta mi bila moja dva trenerja velika vzornika. V resnici sta me s svojim odnosom in znanjem poslala na pravo pot, saj bi lahko pristal med kriminalci ali odvisniki,« pravi.

»Želim si biti učitelj, ne zgolj trener, ki šteje, koliko ponovitev si naredil, izstavi račun in gre, želim si svojim varovancem stati ob strani, jih spodbujati, učiti in jim nuditi vso oporo tudi takrat, ko je telovadnica zaprta,« pravi Denis, ki najraje dela z najmlajšimi.

»Otroci so zame nekaj najbolj iskrenega, zato mi je v užitek delati z njimi, čeprav je v resnici dvakrat več dela kot z odraslimi, a se moj trud poplača, ko me objamejo na treningih, ko se zatečejo k meni ob težavah ali ko potrebujejo nasvet,« pravi Chorchyp, ki se poletnega kampa za otroke že zelo veseli.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije