BAR

Zmagovalec šova razkriva: Estradnikom rade popuščajo zavore

Prepričan je, da je gost kralj, vsaj dokler se kraljevsko obnaša. Ko kaj spije, postane zabavljač, obvlada latte art, všeč so mu temnolaske, v prostem času pa je strasten nogometaš in motorist. Je natančen in organiziran mirovnik, ki je pokazal in dokazal svoje gostinske spretnosti in postal zmagovalec resničnostnega šova Bar. S Sandijem Jugom smo se pogovarjali o njegovih začetkih, moških solzah, družinski preizkušnji, otroštvu, zabavah slovenskih zvezdnikov, fetiših in dekletu.
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Kako ste zašli v gostinski poklic, se spomnite svojega prvega delovnega dneva?


V ta poklic sem zašel po naključju, in sicer mi je sodelavka v proizvodnji, kjer sem delal kot študent, povedala, da v nekem klubu sestavljajo novo ekipo, zato sem se odločil poskusiti. Seveda sem imel veliko treme, a sem poklic hitro vzljubil.
 

Kot gostinec imate veliko opravka z ljudmi. Katere so bile najbolj smešne anekdote, ki so se vam v gostinski karieri najbolj vtisnile v spomin?


Najzanimivejše zgodbe so zagotovo povezane z alkoholom na dogodkih, kjer se zberejo tudi kakšne znane slovenske medijske osebnosti. Kadar so tovrstni dogodki zaprtega tipa, namreč marsikomu med njimi že po nekaj kozarčkih popustijo vse zavore.

Tekmovalci v resničnostnem šovu Bar ste bili pod nadzorom kamer 24 ur. Ali vam je vendarle uspelo zadržati zase še kakšno skrivnost?


Kar zadeva življenja v Baru, nisem skrival ničesar, seveda pa ima vsak človek kakšne skrivnosti, a teh ne bom razkrival niti sedaj.
 

V finalni oddaji smo videli vaše solze. Menite, da tudi pravi moški lahko jokajo, ali se vam zdi, da je to pri nas še vedno tabu?


Sam ne vidim, da bi bilo kaj narobe s tem, navsezadnje smo vsi krvavi pod kožo in ni potrebe, da bi skrivali čustva. Čeprav sem v osnovi drugače zelo trden, se ta trdnost zašibi, ko gre za mojo družino. Tam sem precej krhek.
 

V Baru smo spoznali predvsem vaše pozitivne osebnostne plati. Katere pa so vaše napake oziroma kaj bi spremenili pri sebi, če bi lahko?


Mogoče bi moral že malo prej izgubiti živce in stvari postaviti na pravo mesto.

Za vami je tudi težka družinska preizkušnja. Z mamo in sestro ste ostali sami po očetovi smrti. Kako je ta izkušnja vplivala na vas?


Ja, res je. Ta izkušnja me je izoblikovala v človeka, kakršen sem sedaj. Zagotovo sem ravno zaradi tega postal nekdo, ki se še bolj zaveda, katere stvari v življenju so pomembne.

Kakšen pa je bil Sandi kot otrok? Ste kdaj kaj ušpičili?


Kot otrok sem bil precej živahen in seveda sem kdaj tudi kaj ušpičil, ampak ničesar hujšega. Včasih sem si prislužil kakšno po riti, a mi ni nič škodovalo (smeh). Tudi v šoli nisem delal večjih težav. V osmem razredu sem dobil celo priznanje za najbolj vzornega šolarja generacije.
 

V nekem intervjuju ste priznali, da so vaš fetiš visoke pete pri dekletih. Boste kakšne posebne čeveljce kupil tudi svoji punci Alji?


Ja, seveda, dobila bo ene živo rdeče, ampak malo bo treba paziti pri višini pete, da ne bo na koncu previsoka zame (smeh).
 

Izvedeli smo, da ste se nekoč predajali strastem kar na klopci ob sprehajalni poti. Katera je bila poleg tega vaša najbolj nora izkušnja zunaj Bara?


Ja, res je. Katera je bila še bolj nora izkušnja, pa vam ne izdam (smeh).
 

S svojim dekletom se boste odpravili tudi na prvi skupni dopust. Kam nameravata iti?


Sedaj je pred nama krajši oddih v Sloveniji, ko se vse skupaj malo umiri, pa bova šla nekam v tople kraje, kjer bova lahko uživala v miru in stran od oči javnosti.

Z nastopom v šovu ste pridobil tudi medijsko prepoznavnost. Vam ta godi ali ne?


Ne vem, mislim, da še nisem popolnoma dojel vsega skupaj. Je pa zanimiv in poseben občutek, na katerega se pa še navajam. Upam pa, da bom kljub vsemu le lahko obdržal del zasebnosti.

Kje se vidite čez 10 let?

Čez deset let se vidim kot lastnik in šef svoje restavracije in upam, da bom čim bolj vpet v kofetarstvo, da se kakovost kave v Sloveniji še vsaj malo dvigne. Manevrskega prosta za to je namreč še kar nekaj.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije