NERAZDRUŽLJIVA

Franko in Svetlana končno pojasnila, kaj se plete med njima

Objavljeno 24. junij 2019 09.48 | Posodobljeno 24. junij 2019 09.48 | Piše: M. T.

»Saj vidva pa hodita, kajne!« jima je dejala slovenska pevka.

Prav lepo ju je videti skupaj in marsikomu je žal, ko izvedo, da med njima ni intimnih vezi, saj so prepričani, da bi bila čudovit par.
Četudi se je turnir Zvezde plešejo že zdavnaj poslovil, lahko en par še vedno videvamo skupaj. Franko Bajc in Svetlana Cigoj sta od samega začetka sprožala govorice, da se je med njima spletlo več kot le prijateljstvo, po šovu pa jih nenehno vztrajno pogrevata. Mišičnjak in mična plesalka sta namreč nerazdružljiva in se vsakega dogodka udeležujeta v dvoje, zato ni čudno, da se ljudje sprašujejo, ali sta tudi uradno postala par.

Tako ju je nedavno ogovorila znana pevka in brez zadržkov izstrelila: »Saj vidva pa hodita, kajne!« S tem ju ni niti za trenutek spravila v zadrego, nasmehnila sta se njeni opazki in ji v hipu odgovorila: »Na tovrstna ugibanja sva se na plesnem popotovanju na srečo navadila in naju spravljajo v smeh. Zakaj pa ne bi smela biti le prijatelja, ki se družita,« sta povedala v bran svojemu odnosu in nas navedla k razmišljanju, naj se znebimo predsodka o tem, da moški in ženska ne moreta biti samo dobra prijatelja. 
Deli s prijatelji