SODELOVANJE

Čuten duet je navdihnil konec ljubezni

Objavljeno 04. februar 2019 13.07 | Posodobljeno 04. februar 2019 13.07 | Piše: K. P.

Los Ventilos in Raiven.

Pesem 100krat (okoli mene) bo mogoče v živo slišati 6. februarja, na koncertu v ljubljanski Tobačni, ko izide tudi najnovejši videospot.
Razhodi so včasih tudi za kaj dobri, kot se je izkazalo v primeru pop-rock skupine Los Ventilos. Glasbeniki so šli lani na ljubezenskem področju skozi težko obdobje, ki pa je rodilo čudovito glasbo. Skladbo, ki govori o prelomnici, ko se par ne more odločiti, ali bi zvezo prekinil ali ostal skupaj, je navdihnilo ljubezensko življenje pevca Urbana Severja.

image
Pesem 100krat (okoli mene) bo mogoče v živo slišati 6. februarja, na koncertu v ljubljanski Tobačni, ko izide tudi najnovejši videospot.

A če je pesem 100krat (okoli mene) povzročila razhod na enem področju, je prinesla sodelovanje na drugem – njegovo nekdanje dekle Anja Möderndorfer, ki je odlična plesalka, namreč nastopa v videospotu. Besedilo je napisal Martin Lunder, pod glasbo pa sta se podpisala Boštjan Gradišek in Sever.

»Takoj ko sem začutil, da mora biti ta pesem duet, sem si predstavljal, da mora biti v njem Raiven, saj sva si po značaju in ustvarjalnosti najbližje,« pravi pevec, ki se mu je želja izpolnila, saj je umetnica brez oklevanja privolila v sodelovanje.

»Na koncu je vse izpadlo nad mojimi pričakovanji. Niti ne gre za klasičen duet. Ima neko čustvo, naboj, ki ga še sama ne znam dobro opisati,« dodaja Raiven, sami pa se o povedanem lahko prepričate na lastna ušesa na spletni strani skupine.
Deli s prijatelji