OBVEZNO

Tri vprašanja o bivših zvezah, ki jih morate zastaviti partnerju

Čeprav brskanje po preteklosti ni vedno prijetno, je dobro poznati nekaj malenkosti o nekdanjih zvezah srčnega izbranca.
Fotografija: Beseda naj nanese tudi na nekdanja razmerja. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Beseda naj nanese tudi na nekdanja razmerja. FOTO: Thinkstock

Ko pogovor nanese na nekdanje ljubezni, neredko izzove nemalo zadrege. A ne glede na to, da je preteklost že zgodovina, je dobro poznati nekaj malenkosti iz nekdanjih zvez vašega dragega. Prav zato mu morate zastaviti vsaj troje vprašanj, ki so povezana z njimi.

Zakaj je zveza razpadla?

Zlasti če je bilo zvez več, boste ob poštenem odgovoru izluščili vzorec obnašanja, ki bi lahko škodoval tudi vajini zvezi. Če je razmerja končal takoj, ko so postala resna, ga je najbrž strah resnih zvez. Če trdi, da je bilo za razpad vedno krivo dekle, ne priznava svojega dela odgovornosti. Še veliko informaciji lahko dobite na podlagi njegovih odgovorov. Tudi o tem, kaj bi vi lahko storili, da bi zveza uspela. Če bivša ni pokazala zanimanja za njegovo delo ter hobije, lahko vi ravnate drugače in tako vajini ljubezni zagotovite boljši obet.

Zgodovina varanja

Če je varal bivša dekleta, je to seveda dobro vedeti, pa čeprav le zato, da ne boste neprijetno presenečeni, če boste to slišali drugje. Res je, da bo dejstvo, da je vaš dragi v preteklosti varal, lahko prebudilo v vas sum, da bo dejanje ponovil, a če se bosta o tem odkrito pogovarjala, bosta zgradila trdne temelje zveze, saj je prav komunikacija eden od pogojev zanje in je nepogrešljiva tudi v preprečevanju skoka čez plot.

Kaj meni o nekdanjih dekletih?

Govori o njih s spoštovanjem ali jih zaničuje? Govori o njih brezbrižno ali je še vedno čustven? Odnos do bivših veliko pove o odnosu do žensk nasploh in o tem, ali je nekdanjo ljubezen res povsem prebolel ali ste vi zanj morda le za tolažbo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije