ODNOSI

Preverite, ali ste v resnem odnosu

Prepričajte se, kako trdna je vaša zveza. Če imate ob partnerju še rezervnega prijatelja, ji morda ne kaže dobro.
Fotografija: Ugajati s silo ni priporočljivo. FOTO: G-stockstudio/Getty Images
Odpri galerijo
Ugajati s silo ni priporočljivo. FOTO: G-stockstudio/Getty Images

Ob dvomu, ali ima odnos, v katerem ste, prihodnost, bodite pozorni na spodnje znake, ki jih ni težko prepoznati, če imate raje resnico kot laž.

Obstaja rezerva

Vsak ljubezenski odnos zahteva pozornost in vlaganje energije, a tukaj se pogosto zalomi, saj ljudje raje vlagajo vase, kot da bi se kdaj žrtvovali za zvezo, zato so v njej samo napol. Pravzaprav vedo, da bo odnos, ki od njih zahteva preveč, prej ali slej razpadel, zato imajo skrito rezervo, običajno bivšega partnerja ali prijatelja, s katerim se tolažijo že med odnosom.

Sprememba značaja

Takoj ko začnete razmišljati, kako bi spremenili partnerja, da bi vam zares ugajal, ali sebe, da bi zares lahko ugajali partnerju, je nekaj zelo narobe. Drugega ne morete spremeniti, to je jasno, lahko samo poiščete novo žrtev, sebe pa lahko spremenite, a vprašajte se, zakaj takšni, kot ste, niste dovolj dobri. Ko se boste enkrat začeli truditi, da bi ugajali, čeprav tudi proti sebi, je lahko odnos resen, a ni zares. Vas ni zares notri.

Prva težava, prvi beg

Če se v odnosu na prvo težavo odzovete tako, da zbežite v milnat mehurček ali vtaknete glavo v pesek, niste dovolj resni ali zreli, da bi se stvar lahko razvila. Vsaj ne z nekom, ki je resen in zrel in ne beži od težav. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije