SKRITI POMEN

Kaj o vas razkrivajo vaše erotične fantazije

Vsaka slika v domišlji ima svoj pomen.
Fotografija: Skrite misli imajo globlji pomen. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Skrite misli imajo globlji pomen. FOTO: Thinkstock

Spolne fantazije niso nobena redkost in vsak se jim občasno predaja. Kaj pa o vas povedo tiste, ki se vam najpogosteje prikradejo v misli?

Magnetna privlačnost

Vsak rad drugim ugaja, neredki pa sanjarijo, da se jim zaradi njihove magnetne privlačnosti nihče ne more upreti in že samo s tem, ko se nekje pojavijo, druge spravijo na kolena. Če se tudi sami pogosto predajate tej fantaziji, najbrž vaša spolna samozavest ni ravno na zavidljivi ravni in vas je po tihem strah, da vas nasprotni spol ne dojema kot privlačno osebo.

Vezanje

Ni težko uganiti, da je vezanje povezano z močjo. Če ste tisti, ki ima v fantaziji v rokah preveze in glavno besedo, bi radi v življenju več moči. Če sanjarite, da ste vi privezani ali drugače podrejeni, pa bi radi vsaj delček odgovornosti prepustili drugim.

Podrejen moški

O njem najpogosteje sanjarijo ženske, ki so v življenju sramežljive in nezahtevne. Morda jih je strah pri seksu prevzeti glavno vlogo, saj menijo, da bi s tem trpela njihova ženstvenost, zato glavna beseda v postelji ostaja samo v njihovih fantazijah.

Prepovedani sadeži

Včasih se v domišljijo prikradejo ljudje, ki so v resničnem svetu prepovedani. Lahko bivši, šef, mož prijateljice, celo sorodnik. V tem ni nič nevarnega in sramotnega. To ne pomeni, da bi se tudi v resničnem svetu podali z njimi med rjuhe, temveč le, da si zastavljate visoke cilje in sanjate o nedosegljivih stvareh.

Partner vas opazuje, ko se ljubite s tujcem

To je v resnici fantazija o moči. Običajno se oseba, ki se ji predaja, počuti močna in premore veliko spolne samozavesti ter hkrati občuti potrebo, da bi jo partner z vseh vidikov dobro spoznal.

Romantično zapeljevanje

Romantične fantazije, logično, označujejo osebe, ki jih bolj kot seks motivira ljubezen.

Trojček ali skupinski seks

Kadar o njem fantazirajo pripadnice nežnejšega spola, so običajno one glavne zvezde in želijo vedno, tudi v resničnem življenju, biti v središču pozornosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije