ZORNI KOT

To so po mnenju moških najpogostejši vzroki za ločitve

Pomanjkanja seksa in preveč govorjenja moške največkrat pahneta čez rob.
 
Fotografija: Večina moških meni, da njihove partnerice preveč govorijo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Večina moških meni, da njihove partnerice preveč govorijo. FOTO: Thinkstock

Na svetu ni dveh enakih zakonov, prav tako je ogromno razlogov za razpade zvez, a o tistih, ki najpogosteje pripeljejo do ločitve, se strinja večina pripadnikov močnejšega spola. To so v njihovih očeh najpogostejši vzroki za zaključek skupne intimne zgodbe.

Premalo seksa

Fizična bližina je pomembna sestavina razmerja, dejstvo pa je, da ji moški pripisujejo večji pomen kot ženske. Prav zato je prvi vzrok za razpad intimne zveze z moškega vidika pomanjkanje telesne ljubezni.

Vse se vrti okoli otrok

Seveda se tedaj, ko se rodijo otroci, v zvezi veliko spremeni. S tem oni nimajo težav. Te nastopijo, ko one vso pozornost, naklonjenost in skrbnost namenjajo podmladku, moški pa se zato počutijo zapostavljeni ter potisnjeni na stran, kar jim seveda nikakor ni všeč.

Preveč govorjenja

Ne glede na teme, namen in priložnost moški na splošno menijo, da njihove partnerice preveč govorijo, se obremenjujejo z nepotrebnimi malenkostmi, zastavljajo nesmiselna vprašanja in zahtevajo njihovo popolno pozornost. Ali to drži ali ne, je druga zgodba, a dejstvo je, da so prav njena gostobesednost in očitki, da je on ne posluša, še en ključni element, ki lahko tehtnico v očeh moških prevesi na stran ločitve.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije