MAN SHOT

Šok: Na Hrvaškem imajo vse daljše penise

Povečevanje penisa je vedno bolj priljubljeno. Orgazmi so lahko veliko bolj intenzivni, a le do štiri tedne.
Fotografija: Penis si lahko povečate za nekaj manj kot tisoč evrov.
Odpri galerijo
Penis si lahko povečate za nekaj manj kot tisoč evrov.

Na Hrvaškem je vedno bolj priljubljen postopek za povečevanje penisa. Znan je tudi pod imenom man shot ali priapus shot, po grškem bogu plodnosti Priapu. Kako je to videti?

Pri postopku, po katerem je penis od 20 do 30 odstotkov daljši in širši, uporabljajo injekcije, v katerih so matične celice, te vbrizgavajo v penis na točno določenih delih. Gre za popolnoma naravno sestavino brez dodajanja drugih snovi, vse, kar se uporabi, je izključno kri pacienta, iz katere s posebno metodo pridobijo matične celice. To je velik plus, saj zato ni stranskih učinkov, zdravniških zapletov ali alergijskih reakcij.

Poseg je tudi neboleč, čeprav ga izvajajo v lokalni anesteziji, in hiter – v pol ure je penis večji. Njegova manj prijetna plat je, da so rezultati vidni le do štiri tedne, a v tem času so erekcije čvrstejše, penis je bolj občutljiv in dovzeten za dražljaje, zato so tudi orgazmi lahko veliko bolj intenzivni. V svetu vzbrizgavanje matičnih celic v penis stane do 26.000 evrov, na Hrvaškem ga izvajajo že za 7000 kun ali približno 950 evrov. Če nimate idej za božično darilo, pa hkrati dovolj denarja, in bi radi razveselili moža, partnerja ali prijatelja, se zapeljite čez mejo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije