ZAPELJEVANJE

Sedem preverjenih receptov, kako zapeljati žensko

Omislite si bradico in psa in ne pozabite na pokončno držo. Tudi smislu za humor se ženske težko uprejo.
Fotografija: Mišic mora biti ravno prav. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Mišic mora biti ravno prav. FOTO: Guliver/getty Images

Kaj je tisto, kar žensko očara na zmenku, je težko reči, zagotovo pa celoto tvori kar nekaj pomembnih delov.

1. Bodite v družbi

Raziskave kažejo, da so ženskam veliko bolj privlačni moški, ki so v družbi (trije so idealna številka), kot tisti, ki samevajo, zato jim tudi lažje pristopajo. Strokovnjaki menijo, da je to zato, ker se v večji družbi napake in pomanjkljivosti posameznika težje opazi.

2. Otroci in psi delujejo kot magnet

Moški, ki zna s psi in z otroki, običajno privlači skoraj vsako žensko, saj lahko iz njegovega obnašanja razbere veliko stvari in pridobi različne informacije. Poleg tega ženske lažje vzpostavijo stik, če je posredi otrok ali pes, saj to spodbudi komunikacijo.

3. Brada ne škodi

Čeprav ženske niso posebno navdušene nad zaraščenimi bradači, pa so jim všeč moški, ki imajo nekaj dni, največ teden, odvisno od posameznika, seveda, staro brado. Privlači jih neobrit videz, ki deluje robustno, medtem ko dolge brade lahko spominjajo na škrate.

4. Mišic naj ne bo preveč

Mišičasto moško telo ni nekaj, kar bi si ženske praviloma želele. Seveda rajši pogledajo čvrste mišice kot ne, a tudi kakšen kilogram viška jih ne moti. Zato pa večino žensk prevelike mišice naravnost odbijajo. Torej, mišic mora biti ravno prav.
Moški, ki zna s psi in z otroki, običajno privlači skoraj vsako žensko. FOTO: Guliver/getty Images
Moški, ki zna s psi in z otroki, običajno privlači skoraj vsako žensko. FOTO: Guliver/getty Images

5. Nasmeh razorožuje

Moški, ki se rad nasmeji ali ima smisel za humor, je običajno ljubljenec ženskih src. Če jim zna zraven nameniti še lepo besedo, pa je zmagovalec. Vsekakor je nasmeh ključ, ki odpira vsa vrata, stane pa nič.

6. Proč z egoizmom

Pomagati šibkejšemu in ranljivejšemu je že samo po sebi hvalevredno dejanje, v ženskih očeh pa je nekaj, kar nekatere moške loči od drugih. To so moški, ki niso odvisni od svojega ega, in so pripravljeni vlagati v odnos, zato je nesebičnost zagotovo ena izmed lastnosti, ki ženske najbolj očara.

7. Pokončna drža

Moškemu ni treba, da ima med zobmi zobotrebec in roke do komolcev v kavbojkah, da je videti frajer, vsekakor pa pri tem, kako dobro je videti, pomaga lepa in pokončna drža. Nič povešenih in sključenih ramen, nič povešanja glave in pogledov izpod čela, ampak samozavest serijsko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije